返回列表 發帖
飛鸚,有安緣龜苗,如果千五蚊,幫我入一對,我返黎俾返你
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

記得係安緣,台緣我唔要
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

我問左是安緣~不過好細隻~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

幾時去呀

飛鸚,有安緣龜苗,如果千五蚊,幫我入一對,我返黎俾返你
sodagreensimon 發表於 2011-7-29 22:48

我都有興趣喎

新丁一時又話冇錢~一時又話有錢~邊句真丫~(好似我長期冇錢先得架)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

新丁一時又話冇錢~一時又話有錢~邊句真丫~(好似我長期冇錢先得架)
風中飛鸚 發表於 2011-7-30 11:53

三更窮 五更富嘛....

去睇龜叫埋我得嗎

我今天去問下~是否1500可以~因為上次開價1800元~

我今天去問下~是否1500可以~因為上次開價1800元~
風中飛鸚 發表於 2011-7-30 12:44

什麼時候去?

安緣 正呀@@

安緣 正呀@@
zero322 發表於 2011-7-30 14:08

你也買吧

邊有咁多錢 我窮鬼黎,

邊有咁多錢 我窮鬼黎,
zero322 發表於 2011-7-30 14:21

你窮極都有小櫻

出門先~

主席從那裡搜集到這麼多奇異珍品?小心這些異品生命力可能很脆弱,隨時回歸天國,要有心理準備.
CTL 發表於 2011-7-23 23:49

如果易養又唔死~粗生/大食~我就冇興趣養~就係每一個龜高手都話~100隻不能有一隻活下來~
咁先吸引到我~

全世界沒有一對連體龜是相同~有錢未必買得到~

幫我問下佢分唔分到公乸?如果分到,就要一對,分唔到就要一隻,thanks!
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

佢用最新科技~"勝杯"分別法呢?我都唔識架~(因為我以前都係用"勝杯分別法"去同人選龜)
20年前我隔離店舖都有龜賣~有個亞婆要一對巴西龜~老闆話冇得分~亞婆話冇得分就唔要~我即用此方法~
幫個95歲亞婆買一對龜~相信亞婆都死得眼閉~

個方法咁科學化,就用呢個方法同我買一隻喇!
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~