返回列表 發帖

想玩七彩既朋友,可以一諗

小弟有一缸七彩神仙,極健康,大約十三四條,有大有細,有鴿子有流星雨,有十一楝,買入價超過三千蚊,如有鸚鵡樹會員有興趣玩,可以一千蚊試玩,絕非袋裝魚可比。如果要我映相,我賣去魚網快好多,只想益樹友爲先,

冇大缸=[ 冇相睇但我只知道一定超值!!!!
街坊養D野點會CHEAP野

一千蚊一條?
一屋五雀,兩隻中葵寶寶同一仔
栗額BB,黃頸綠怡,灰鸚Dolly

有個4呎吉缸....

不過7彩要好定既環境WOR... 我怕做殺手

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

一千元買晒丫~超值~放上魚網起碼8000元~

今日街坊做特價~只係想益番D朋友~記住~係益番D朋友啦~有興趣可以睇睇~記住有興趣可以睇睇~
記住~只係做特價~永安吉之島將來都有得賣~不過就唔係1000元~係8000元~閒時買黎急時用~急時唔洗四維貢~有興趣朋友過黎睇下啦~囉上手摸摸~唔係廟街貨式丫~一世唔買七彩神仙~今日唔好走雞~平時在魚街買要8/9千元~大家拎拎頭~今日街坊做特價~1000元~仲送個大魚缸~今日唔買就番出魚街再拎頭啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

Wa! Good Saleman

今日街坊做特價~只係想益番D朋友~記住~係益番D朋友啦~有興趣可以睇睇~記住有興趣可以睇睇~
記住~只係做特價~永安吉之島將來都有得賣~不過就唔係1000元~係8000元~閒時買黎 ...
風中飛鸚 發表於 2011-8-8 17:11

好強勁!

記住~只係做特價~永安吉之島將來都有得賣~不過就唔係1000元~係8000元~閒時買黎 ...
風中飛鸚 發表於 2011-8-8 17:11

仲有魚缸送,咁就真係超值諗得過
但我想問除左魚缸,仲要有咩其他設備呢?

魚缸.好平姐.
七彩養得好三樣野.
1.keep 30度.有暖管就得.
2.日日換水.換半缸,慢加水.
3.打大氣水妖.水妖四十五蚊,氣泵一舊水.

以上己經可以唔死

如果玩(青見).煩好多.
包括魚種,食物,可以變化好大.
平有平玩貴有貴玩.....

我由七八十蚊垃圾大陸激素魚開始玩.
跟住玩馬拉魚同自家繁殖魚,大約五百至三千,一條.
似家玩比賽級

工作一樣所以只想玩(青見)野.........

依加有三十八條比賽級魚.D魚糧一個月一千左右.
魚糧=游水海花竹蝦加豐年蝦幼体加新鮮牛心加維他命加花膠加冬蟲草加特別配方打成既蝦膠.

我們聚會時~遇到行雷~請遠離街坊~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

???? ???? ????

風中飛鸚 發表於 2011-8-9 10:47

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

風中飛鸚 發表於 2011-8-9 10:47

我覺得遠離你會好d喎,你咁多仇口

我有興趣..可惜係澳門人

我缸魚剛反了, 現還有嗎? 但只可要6條(因地方有限)
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

我缸魚剛反了, 現還有嗎? 但只可要6條(因地方有限)
大M 發表於 2011-8-15 16:24

10 pcs like this.

Thanks
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

我都有D興趣

contact him law.