返回列表 發帖

有無人用過bio-kill???

唔係買廣告,行supermarket見到~
寫明對人畜無害,無嗅無味,仲可以噴雀籠tim~唔知有無用哩???

保而剋®全效滅蟲劑
革命性配方
有效殺滅所有害蟲,如:蟑螂、蚊、蒼蠅、蚤、書蟲、螞蟻、蜱、象鼻蟲、飛蛾、蟎、甲蟲、衣魚、蜜蜂、黃蜂等。
效能廣泛,可殺滅各種不同害蟲。
可廣泛應用於住宅、辦公室、工業廠房、食肆、公用樓宇、醫院、動物園、室內、外及溫室植物、溫血寵物及禽畜的用品和四周的地方等。
效力長達 4 星期
榮獲 1999 年香港環保產品獎銀獎,其成份、原料及包裝保證環保。
成分:氯菊酯 0.25% w/w
香港漁護處註冊編號:1P55 (AL)
容量:500 毫升裝 及 300 毫升裝
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
玫瑰葵花 ENVY仔

所以每晚一定要清理個籠及周邊, 一定糧都無,  唔好放糧留過夜.
就唔會有呢D問題
ONON

啲鸚鵡糧嘢曬啲曱甴仔,
搞到我全屋貼曬'威滅"
1 隻賈丁氏名字叫 "咕 Bee"
2,3,4,5,6 隻<尋找中>

I USE THIS ONE LA..
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

嚇親?
養鳥新丁 發表於 2011-8-21 23:49

louisa20047 發表於 2011-8-21 23:46

嚇親?

水柱巨炮
養鳥新丁 發表於 2011-8-21 23:44

louisa20047 發表於 2011-8-21 23:43

水柱巨炮

我係水入邊屙督尿..D水流都沖走左佢啦
養鳥新丁 發表於 2011-8-21 23:41

有鯨魚
louisa20047 發表於 2011-8-21 23:37

我係水入邊屙督尿..D水流都沖走左佢啦

區區鯊魚...我點會怕...
我一隻手就可以撕開條鯊魚半邊
養鳥新丁 發表於 2011-8-21 23:36

有鯨魚

有鯊魚
louisa20047 發表於 2011-8-21 23:35

區區鯊魚...我點會怕...
我一隻手就可以撕開條鯊魚半邊

無艇搭我游水
養鳥新丁 發表於 2011-8-21 23:25

有鯊魚

蘇州過後無艇搭
louisa20047 發表於 2011-8-21 23:23

無艇搭我游水

格多一排價先....買左之後減價..
我會嘔血 反正唔急用
養鳥新丁 發表於 2011-8-21 22:52

蘇州過後無艇搭

永安   :  一枝500ml+ 一枝300ml $69.00 Average : $8.625/100ml            
            一枝500ml+ 一枝500ml $99.00 Average : $9.90/100ml
算平ga 喇!
BoBoBoBo 發表於 2011-8-21 20:27

格多一排價先....買左之後減價..
我會嘔血 反正唔急用

thanks~
我都係等特價才買....
養鳥新丁 發表於 2011-8-20 23:07

永安   :  一枝500ml+ 一枝300ml $69.00 Average : $8.625/100ml            
            一枝500ml+ 一枝500ml $99.00 Average : $9.90/100ml
算平ga 喇!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

thanks~
我都係等特價才買....

報料

Apita : 一枝500ml $49.90
永安   :  一枝500ml+ 一枝300ml $69.00
            一枝500ml+ 一枝500ml $99.00
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.