返回列表 發帖

為"羊脂crean"做好準備.....................

牠叫 BBQ ,但叫牠名牠只會答:咩咩咩...............吹脹........!!!!!!!!!!!

同佢講任何野都只係「咩」!
全家最串咪佢
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

so cute
家中有一隻雞尾--be be bul

佢好可愛,樓主你係邊到搵架 ? 係香港養佢麻唔麻煩 ? 佢的羊咩屎咪通屋都係囉!仲有就係去邊度搵咁多草比佢食啊 ?

冬天就到 ,樓主幾時擺番圍呀,我屋企有支竹同腐乳 wo

佢好可愛,樓主你係邊到搵架 ? 係香港養佢麻唔麻煩 ? 佢的羊咩屎咪通屋都係囉!仲有就係去邊度搵咁多草比佢食啊 ?

冬天就到 ,樓主幾時擺番圍呀,我屋企有支竹同腐乳 wo +:萬 ...
jinrxsx 發表於 2011-10-1 22:48

如果要食"羊"洗唔 洗自己養???我每keep一種寵物都會做好功課才 養,我不是隨便可爱或得意就keep 的,你問養佢麻唔麻煩?不如你告訴我養什麼不麻煩?而草可以食免仔食那種草又方便..............其實香港很多人都有養很多奇珍異寶,搭上搭就可以.......................

隻野好吸引
粟米 - LB
薄荷 - LB

Lovely ............
ONON

幾得意啵
佢呢D會唔會再大嫁
同埋平日你會唔會放羊

我反而有興趣知佢一日食幾多野

幾年前同過朋友去買羊~記得好似1500左右~現在朋友家中已經繁殖出好多~
不過個樣冇你果隻咁靚~(似大陸街市賣黎食果D)

(你想要的橫額已經有~打電話給我)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

thx......................

我都係講下笑,樓主唔洗咁認真

其實你屋企有幾大?
加加 - 貪玩塞仔
歡迎和我, 加加做個朋友~^^
希望大個做到獸醫, 拯救小生命!!

其實你屋企有幾大?
kellylaw320 發表於 2011-10-6 20:11

我都對呢個問題有興趣
粟米 - LB
薄荷 - LB

我都想知....

Me too.

好想知呀
我叫陳大眼

12# jinrxsx

放心我明白........................

我都想知....
Mitchell 發表於 2011-10-7 09:37

同你 屋企差不多.........................