返回列表 發帖

三寶好耐冇上鏡了

[youtube]4l0HgWFzwi4[/youtube]
[youtube]mi8JtKm53Lw[/youtube]
[youtube]X1WlDPvhcxQ[/youtube]
[youtube]iMDnapdvYko[/youtube]
[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

facebook:carmenwong423@hotmail.com

好久沒上鸚鵡樹了∼
傻寶一樣咁可愛!
小Q好得意!!
小Q而家幾大呀?

好久沒上鸚鵡樹了∼
傻寶一樣咁可愛!
小Q好得意!!
小Q而家幾大呀?
king2403 發表於 2011-10-10 02:42

小Q11月28号就1歲了
[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

facebook:carmenwong423@hotmail.com

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小時已養鸚鵡, 現在有 LB 2隻
橙葵 Hello 仔

我的迷金1月1日兩歲了!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
小時已養鸚鵡, 現在有 LB 2隻
橙葵 Hello 仔

小寶幾時自由呀!
6歲藍頭亞馬遜叫毛毛

超可愛啦∼可樂豬∼!

小寶幾時自由呀!
benh 發表於 2011-10-12 00:42

佢都唔想出街
[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

超可愛啦∼可樂豬∼!
king2403 發表於 2011-10-21 22:52

[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

三寶好Q呀  !!!

三寶好Q呀  !!!
raav328 發表於 2011-12-2 16:26

thx ar 現已四寶了
[我家有十三太寶
灰鸚-可樂
藍頭-小寶,小叮噹
迷金~小Q

四寶好耐冇上鏡 NEXT TIME

http://www.youtube.com/watch?v=Q8bwYHOEMKA&feature=player_embedded
raav328 發表於 2011-12-7 16:08

[youtube]Q8bwYHOEMKA&feature=player_embedded[/youtube]

THANKS;  louisa20047