返回列表 發帖

新疆遊 (1) 奎屯大峽谷

北疆遊記 (2) 克拉瑪依石油博物館
北疆遊記 (3) 鳥爾禾,世界魔鬼城
北疆遊記 (3.1) ....往布爾津
北疆遊記 (4) .... 禾木,...
北疆遊記 (4.1) 夕照禾木
北疆遊記 (5) ....白哈巴,...
北疆遊記 (6) 喀納斯.....
北疆遊記 (6.1) 天山天池
北疆遊記 (7) 全羊宴
新疆野马

買到優惠機票, 香港 - 上海 - 烏魯木齊,
橫跨了整個中國, 祗係人仔2千元(來回)

新疆第一個景點 - 奎屯市 大峽谷

第一次見路邊的羊羣, 大家爭相拍照, 原來祗係小兒科

新彊的第一餐晚飯
途中餐餐都有羊肉  
口味以辣為主.

謝謝觀看

新彊旅遊地圖

去片

ONON

嘩~~~非常壯觀~~~~

一生人一定要去一次~~!!多謝分享!!!
玫瑰葵花 ENVY仔

onon cool爆,正!

onon cool爆,正!
ngkare 發表於 17-10-2011 16:00

你有無去呢度?
ONON

條友成日浮係空中~換件紅衫俾佢啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

你有無去呢度?
OnOn 發表於 2011-10-19 01:58

我去期間正遇上新疆動亂,大部份行程都cut咗,只去咗北面。

好壯觀
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

風景好令哦~~~
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
雞尾鸚鵡 HELLO仔,hello妹
通通是我的最愛 ♥

景色好靚呀!點解你地咁多假期成日去旅行?

景色好靚呀!點解你地咁多假期成日去旅行?
jennymok 發表於 2011-11-2 23:19

請5日假 + 中秋 + 星期六日,  去左10日

你地系咪自駕遊啊?羨慕死人啦!

你地系咪自駕遊啊?羨慕死人啦!
780708 發表於 2011-12-7 01:16

我地8個人包兩架車, 司機兼埋導遊

我地8個人包兩架車, 司機兼埋導遊
Edward 發表於 2011-12-7 01:41

見到你地D相零射有親切感

好正!

啲相好靚,好壯觀,

好羨慕你們咁有魄力,可以去到咁遠,
多謝分享.