返回列表 發帖

BABY HUMMINGBIRD

http://www.videobash.com/video_show/baby-hummingbird-5801

12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

蜂鳥bb??
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

養鳥新丁 發表於 2011-11-4 23:36

小小 HUMMINGBIR 可愛死了

VERY Q AH...FLY FLY FLY

小小 HUMMINGBIR 可愛死了
BABYPAPA 發表於 2011-11-4 23:50

什麼傢伙來的?

什麼傢伙來的?
養鳥新丁 發表於 2011-11-4 23:56

蜂鳥 BABY

蜂鳥 BABY
BABYPAPA 發表於 2011-11-5 00:01

你也喜歡阿?

我無本事啦,咁細都咁有人性..

我無本事啦,咁細都咁有人性..
BABYPAPA 發表於 2011-11-5 00:06

養多兩隻金剛啦~~養埋紅金同混金....金剛一家親

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

可愛啊..不過咁細隻好易唔見啊
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
雞尾鸚鵡 HELLO仔,hello妹
通通是我的最愛 ♥

可愛啊..不過咁細隻好易唔見啊
waterBB 發表於 2011-11-5 01:08

SMALL DIAMOND 好易唔見啊 TOO

做外國人真係好~咩都有得養