返回列表 發帖

探訪救世軍幼稚園 - 2011年 11月 15曰

探訪救世軍幼稚園 - 2011年 11月 15曰

對灰鸚係咪糖水&蝦餃?

去推廣鸚鵡時, 最好叫d 家長一齊聽, 家長買返去俾仔女, 玩完棄鸚的機會比較大.
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

google+  一齊來嚟玩
https://plus.google.com/i/MqLu1WNN36A:y-bDpDtl_PU

我想問,黑葵有冇禿頭嫁?D羽粉係咩色嫁?

阿,藍黃

黑葵呀.......
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

Thanks, Agnes
好多謝你幫忙

最後張黑葵好正........
ONON

黑葵個冠到底會唔會返落嚟?照佢同偷影到的都係豎起O既?

黑葵個冠到底會唔會返落嚟?照佢同偷影到的都係豎起O既?
ping 發表於 2011-11-19 20:49

冇得落 ~佢個頭係一早用D好勁嘅髮泥gel好左~所以唔會落返黎

2# BoBoBoBo

BoBoBoBo,

唔係糖水!   
係AGNES 的大眼仔&蝦餃!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

D相影得好靚呀
黑葵真係型•英•帥•靚•正

大眼仔&蝦餃 好親厚喎!

D鸚鵡動態影得好正呀

2# BoBoBoBo

BoBoBoBo,

唔係糖水!   
係AGNES 的大眼仔&蝦餃!
Empire 發表於 2011-11-19 21:26

咁 friend, 好難得!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

真係好中意睇D開翼相

Thanks, Agnes
好多謝你幫忙

最後張黑葵好正........
OnOn 發表於 2011-11-19 19:39

好有義意

4# louisa20047
黑葵係無禿頭, 羽粉係白色.

4# louisa20047
黑葵係無禿頭, 羽粉係白色.
agnes283 發表於 2011-11-20 11:25

THANKS
即係禿頭係白葵嘅特徵之一
D人話羽粉係羽毛邊碎左之後出黎嘅野~但係如果黑色毛都係出白色羽粉~咁D羽粉究竟係邊度黎呢?

8# ping
黑葵個冠當然可以返落嚟, 佢對部相機豎起個冠係因為陌生關係.

8# ping
黑葵個冠當然可以返落嚟, 佢對部相機豎起個冠係因為陌生關係.