返回列表 發帖

27/11 屯門龍鼓灘海邊餐廳BBQ

今日係我第二次去樹樹活動,對上一次都好似係一年前
由開頭咩人都唔識,到今日有一大堆雀友走埋一齊吹水,玩雀,交流
我本人是覺得非常開心的說
我會慢慢Post相出黎......比d時間我
加我FackBook就可以先賭為快
我FackBook - Saiga Wong <---------全世界應該得一個
不過記住加我果陣話比我聽你係邊個,多謝合作 =]

相:
第一相梗係貼我家的 "燒粟米" LA~~~ =]
雀仙顯靈!

跟住係 "獅子王" Hello仔 =]

亞馬遜真係好得意><

在忙完後看到這個美麗既夕陽,真係乜野心情都即刻放鬆哂 =]
粟米 - LB
薄荷 - LB

頭兩張好搞笑呀~XD

頭兩張好搞笑呀~XD
louisa20047 發表於 2011-11-27 23:56

因為呢兩張係我今日認為最有睇頭果兩張黎
粟米 - LB
薄荷 - LB

深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

頭兩張加埋你既描述真係好正, 笑左出黎, haha!

最衰我琴日無啦啦一早就腸胃炎黎唔到啦
怕人3歲珍珠雞尾仔:綠茶
醋王3歲黃化雞尾仔:棉花
嗲爆1歲折衷仔:Ingram

獅子王好襯

聚会真开心啊。。。恭喜你地啦。。。。
蓝眼BABY,女,5岁;
灰鹦鹉BB:ALI,5个月;
虎皮BB:B仔,2个月.

個個人一開始~都係唔識得人~慢慢就開始熟架啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

第一張既光環好正~
凱克Nico + 雞尾燒賣

OMG
見到之後要拜多2下
我係JILL LEUNG

樹樹好多朋友都係由不認識開始, 但至今已成為知交.

第二張好攪嘢
ONON

"雀仙顯靈" 果張好得意
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

第4張hello仔好似胡so雞!
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

我都希望將來有機會參加

我都希望將來有機會參加
sonicwai 發表於 2011-11-28 19:41

咁就快D註冊做會員啦
我都係第一次去,真係開心難忘