返回列表 發帖
我想養太平洋, 唔覺有得賣

33# Amazonshan

其實太平洋母性重唔重?~生左BB~佢地通常養唔養到嫁?~我成日聽人講話橫斑同太平洋難繁殖~又係唔係呢?
louisa20047 發表於 2011-12-2 01:04

点會難繁殖呀!
我最高時期有9巢蛋

我想養太平洋, 唔覺有得賣
Edward 發表於 2011-12-2 23:11

有得賣都係青色多

Amazonshan 除了太平洋仲有其他呢
瘦猛猛灰鸚~樂樂

Amazonshan 除了太平洋仲有其他呢
YEEYEE 發表於 2011-12-3 10:22

其他加埋都冇太平洋一半咁多

1隻達達大帝

3隻

3隻
angushui74 發表於 2011-12-8 21:49

做都咁down呢?

19隻雞尾, 5隻LB
如果有人想認真養雞尾或者需要配對可以搵我, 太多了.

一隻灰鸚一隻中葵

1隻環頸

比妳睇下無乜機會見到的顏色

Amazonshan 發表於 2011-12-1 23:12

隻顏色好靚~~~~~
玫瑰葵花 ENVY仔

原本一隻亞力山大
而家多左隻黃頭

49# lingvic

我想搵隻原種雞尾女做配對
開頭BB買番黎 確信係一仔一女
依家見原來似女果隻大大下個頭開始黃色

54# 雲雀

你買個陣時,兩隻都係同一窩裡邊揀? 如果係要小心兩隻同父母。
睇返你d post 你都係8月先買返黎,而家只係4個月度,未睇得咁清楚是公是母。

2雞尾(人隻今日入手)2隻LB

49# lingvic
請問有成年雞尾女可以配對,我想同隻仔配(兩歲幾),費事佢成日對住個妹唱歌想追佢
email: pharazonthegolden@yahoo.com.hk

19隻雞尾, 5隻LB
如果有人想認真養雞尾或者需要配對可以搵我, 太多了.
lingvic 發表於 2011-12-13 21:43

哎呀,岩岩先睇到依個CM,想幫我個仔搵個女TIM,可惜今日買左,但5知係男定女,C兄可5可以幫手睇睇?
http://forum.parrot-tree.com/viewthread.php?tid=16694

49#lingvic

Now, I have 2 LB which are 5 months old.
My two cockatiels went to heaven last month.  I want to buy another pair. The size of the cage for my cockatiels is 18"*18"*24" and other accessories are ready. For more details, please email ftai888@yahoo.com.hk

49# lingvic

The best combination is 原灰雞尾仔, Pearl 雞尾女. I would like to buy 繁殖返黎.Do you have such combination available?