返回列表 發帖

新竇

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
老大紅色吸蜜Bird Bird(已去了彩虹橋),老二無毛又自以為好靚仔細碼紅色吸蜜咇咇,老三傻下傻下細膽渣甸冬冬,老四成日鬼殺咁嘈折衷企鵝,老五固執亞馬遜大寶,老六百厭亞馬遜小寶,老七係人都上手塞內加爾妹妹。

佢地會唔會在裡邊疴cc?

小雲 發表於 2012-1-4 22:29

如果雀雀當佢係屋企~就唔會係裡面痾

小雲 發表於 2012-1-4 22:29

折衷同渣甸吾會, 呢兩只真係行番出黎先便便, 仲係好大篤添.

兩只吸蜜就一時時, 不過都好細篤, 用濕布抹幾下, 再係窗台吹番乾, 就OK!
老大紅色吸蜜Bird Bird(已去了彩虹橋),老二無毛又自以為好靚仔細碼紅色吸蜜咇咇,老三傻下傻下細膽渣甸冬冬,老四成日鬼殺咁嘈折衷企鵝,老五固執亞馬遜大寶,老六百厭亞馬遜小寶,老七係人都上手塞內加爾妹妹。

好似好暖咁,請問係邊度買架?

louisa20047 發表於 2012-1-4 23:59

係唔會係入面all定點??
因為我d lb會係屋屋上面all!!

係唔會係入面all定點??
因為我d lb會係屋屋上面all!!
卡樂B 發表於 2012-1-8 19:26

唔好俾佢企屋頂就冇事啦

好似好暖咁,請問係邊度買架?
chocolate 發表於 2012-1-5 21:41

係淘寶買,旺角花園街都有得買,不過起碼3倍既價錢

唔用籠好爽喎!

louisa20047 發表於 2012-1-4 23:59

我都係前排先發現這個問題∼
我發現king仔呢!有3個地方不會去大便,

1。我張床
2。行街箱
3。我身上

可能佢會先叫一陣「訓教教,柯伯伯呀 」沒有人有空帶他回籠去便便既話!他才會偷偷地去便便!