返回列表 發帖

瑰麗多變的合歡山雲海 ∼ 28DEC2011

天氣好冷,看! 在太陽底下草也能結冰:

呢幅好靚!

呢幅好靚!

sonic 發表於 7-1-2012 10:59

Agree!  I like this one too.

All the others are nice.
ONON

唔止雲海, 仲有雲彩

好靚,越影越靚

靚到丫...........唔知要去幾多日?食咩野呢?

著咁少@@ 唔凍咩 我上次去長江遊都凍到傻左
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

我想知道如果行落去雲海入面會點?會見唔到野?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我都去過合歡山, 不過嗰時我係夏天下午時段去, 同你地睇嘅景色又完全唔同!
我的鸚鵡叫做Koo Koo

我想知道如果行落去雲海入面會點?會見唔到野?
風中飛鸚 發表於 2012-2-16 10:51

我哋上山時係要穿過雲海, 到達比雲海更高的地方, 先可以睇到雲海嘅, 穿過的時候, 就好似大霧山好大霧咁, 能見度不太高

靚到丫...........唔知要去幾多日?食咩野呢?
jenny 發表於 2012-2-8 11:01

我哋成個旅程去咗10天, 不過有D朋友只去5天

旅程中好多嘢食, 台灣好多好東西吃, 總之回來胖咗好多, 肥騰騰

我都去過合歡山, 不過嗰時我係夏天下午時段去, 同你地睇嘅景色又完全唔同!
燉雪梨 發表於 2012-2-16 17:00

四時風景唔同, 各有各美

妳都POST D 相同我哋分享下吖

著咁少@@ 唔凍咩 我上次去長江遊都凍到傻左
yimaggie 發表於 2012-2-13 12:52

其實只得我特別怕冷, 所以著了好多衫, EDWARD全程都只穿薄褸, 十分強壯

好靚,越影越靚
pinko 發表於 2012-1-9 12:09

謝謝你誇獎