返回列表 發帖

12月22號屯門友愛邨走失黃化雞尾一隻!!

女,有氣喘,如拾獲請pm....

佢唔凍得,生旦太多體弱

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

22號走雀~今日先出post?

有冇貼街招呀?~會容易D搵返嫁

申請acc需時,到而家唔係個個版面俾打字

放埋上FB啦

VERY sad and poor

有冇貼街招呀?~會容易D搵返嫁
louisa20047 發表於 2012-1-9 21:31

公屋唔俾貼

VERY sad and poor
ryanyip3628 發表於 2012-1-9 21:34

豆丁養到而家足8年,仲識叫我"老豆"架

公屋唔俾貼
cody 發表於 2012-1-9 21:37

你POST上FB~俾多D人睇加分享啦~夜晚偷偷地係街度貼啦

你POST上FB~俾多D人睇加分享啦~夜晚偷偷地係街度貼啦
louisa20047 發表於 2012-1-9 21:41

轉頭洛街已經冇咗

she is pretty, hope someone is taking care of her la

點解唔早d通知吖,如果唔係可能揾得番啦~~
ericon

祝人雀早日團圓

放多幾個地方~多D人睇到呀

我放左上fb & 寫左佢年老
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

我放左上另一個網~希望早日搵返佢啦

友愛邊個位置?

雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

友愛邊個位置?
louisa20047 發表於 2012-1-10 01:37

oi ming house

有人兩日前見愛護動物協會系12月29日返咗隻黃化雞尾。 不過剛剛去睇已經無咗, 所以唔知係咪呢隻。