返回列表 發帖

0115 一堆隨影

新(相)機落地~好多out左
另外 尖咀果隻係黃鶯 因為由bb養大 所以都幾痴人 同埋幾定 唔會亂撲 所以先會上腳繩 以免走雀 事實上係有扯斷腳ge危險(雞尾都係) 奉勸不要模仿

呢個廢物利用ge半diy自由組合出街籠...我媽話 : 好樣衰...
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

有隻A貨
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

影得波子好靚呀~ 多謝^^
波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

新(相)機落地~好多out左
另外 尖咀果隻係黃鶯 因為由bb養大 所以都幾痴人 同埋幾定 唔會亂撲 所以先會上腳繩 以免走雀 事實上係有扯斷腳ge危險(雞尾都係) 奉勸不要模仿
http://i ...
yimaggie 發表於 2012-1-16 00:14

家長指引~觀眾切勿模仿

謝謝分享

A65, 好機一部

最尾數上第9張係咪做緊引體上升))))運動健(醬)

好靚

正呀

正呀
zero322 發表於 2012-1-16 06:21

冇左走雀環節~時間都唔知點打發~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

謝謝分享

冇左走雀環節~時間都唔知點打發~
風中飛鸚 發表於 2012-1-16 11:31

如果真係要抽籤放雀我諗你會好忙...個個要剪翼 剪得黎都夠鐘回程
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)

like !  they are pretty ar

個出街籠好方便.....

D 相好OK
ONON

10# 風中飛鸚

咩意思呀你

1# yimaggie

個出街籠好方便~如果我果D都可以~咁我就可以帶多隻出黎玩啦

勁搞笑好似一字碼行鋼線

1# yimaggie

個出街籠好方便~如果我果D都可以~咁我就可以帶多隻出黎玩啦
louisa20047 發表於 2012-1-17 07:40

DIY一個2層車仔俾佢地law~

我而家住唐樓...成日都諗如果有咩事帶佢地走佬....成日整呢樣整果樣

DIY一個2層車仔俾佢地law~
yimaggie 發表於 2012-1-17 09:46

我要重點考慮體積同班怪獸嘅高超破壞力呀