返回列表 發帖

為甚麼我看不到視頻呢?

我甚麼我看不到視頻呢?
橘小葵 發表於 2012-1-21 23:36

內地是否看不到youtube?

內地是否看不到youtube?
小達摩 發表於 2012-1-21 23:41

我有翻牆的,是看不到視頻鏈接,是不是我的級別不夠啊

THANK YOU 呢句說話應該係我地講先岩..
小小故事,,帶來大大既歡樂..
ONON好耶

好勁呀! onon呢個金牌大導演真係好利害!

點追呀...
ONON, 你SET到個TARGET咁高, 菠蘿要慢慢學
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

終於看到了,好棒的配樂喔

OnOn, 多謝導演和小卡比的龍年賀歲猛片,請問不計剪接,訓練和拍攝要幾耐?
CTL 發表於 21-1-2012 22:48

大約 8 -10個晚上, 每晚半小時至 1小時不等.

訓練主要針對遊樂場, 每晚教一樣加練習之前一晚所學, 再練習.
拍攝2個晚上.
ONON

終於看到了,好棒的配樂喔
橘小葵 發表於 22-1-2012 01:20

多謝, 揾配樂揾咗兩晚 .
ONON

點追呀...
ONON, 你SET到個TARGET咁高, 菠蘿要慢慢學
YVONNE 發表於 22-1-2012 00:49

凱克非常好玩又大膽, 只要主人有耐性就可以, 唔洗追嫁.
ONON

THANK YOU 呢句說話應該係我地講先岩..
小小故事,,帶來大大既歡樂..
ONON好耶
Jill 發表於 21-1-2012 23:53

多謝 Jill and Carol
ONON

OnOn is a good director!

我都比個字“服”呀!!!

教嗰個要有耐性,學嗰個又要肯學,一個字"勁"!因為小卡比有OnOn呢個主人, 先發掘到佢表演嘅天份咋!

好正呀
恭喜onon成為2011年鸚鵡樹最佳導演
fly比
有小狗1隻, Q仔18歲啦
已經成為小葵花一族啦

NG片段最搞笑
波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

如果ONON要晒我家中鸚鵡~(佢自己養~)我願意俾晒佢~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

如果ONON要晒我家中鸚鵡~(佢自己養~)我願意俾晒佢~
風中飛鸚 發表於 2012-1-22 19:49

原因係咩呢?

ONON 呢套賀歲片 , 睇到人人都好開心 , 如果在電視播出 , 您同小卡比都應該得獎!

超勁呀!
LB - 咗咗, 爽爽
移民天堂- 吱吱(LB) 八哥犬古惑,巴隆 & 鬆帥Pat Pat