返回列表 發帖

小卡比 - PARK STORY (反斗奇鸚)

去年十二月初放假時, 途經一個公園的小賣部, 在玩具櫃內看見這套有趣的遊樂場, 即時被吸引買下來。  當時心想, 雖然唔知可以點玩但太精美了,  買回家再算吧!  

某日, 砌好後, 呀仔即時取出迷你高達放在玩具上, 靈感來了。

上星期開始將過去一些動作重組, 加入這新元素拍攝一個公園的故事, 希望大家喜歡。

並祝各位,

新年進步, 身體健康 !
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ONON

又去片  .........

ONON

Pheonix變左惡霸
louisa20047 發表於 21-1-2012 12:43

我寫嗰陣, 自己都笑咗出來  
ONON

多謝大家喜歡這片
ONON

海黑幫!
浦頭
大家努力推高個價

我已入貨,個價唔關我事
gameijk 發表於 21-1-2012 13:49

大家記得搵金波蘿主人算帳
ONON

有左咁好既剪接~可以一大班鸚鵡串連成一個長D故事嗎?:~
風中飛鸚 發表於 21-1-2012 13:51

會係一個大製作
ONON

條片好正,睇得好開心,片尾仲有NG鏡頭,正﹗N次方
BTW,我之前買左對ROLLER俾兩隻野,點知佢兩個學極都唔識玩(可能係我無心機訓練),想俾小卡比試下,唔知ONON介唔介意接收呢?唔回應就當唔介意,下次 ...
ping 發表於 21-1-2012 18:09

首先要多謝你的好意, 你嗰對ROLLER 是否有不同透明色那種?   
我絕對唔介意, 但亞瑪遜用的尺碼比較大, 凱克應該用唔倒。
我唔好意思至真
ONON

代小卡比和Phoenix多謝大家的支持.

最重要係大家睇得開心
ONON

OnOn, 多謝導演和小卡比的龍年賀歲猛片,請問不計剪接,訓練和拍攝要幾耐?
CTL 發表於 21-1-2012 22:48

大約 8 -10個晚上, 每晚半小時至 1小時不等.

訓練主要針對遊樂場, 每晚教一樣加練習之前一晚所學, 再練習.
拍攝2個晚上.
ONON

終於看到了,好棒的配樂喔
橘小葵 發表於 22-1-2012 01:20

多謝, 揾配樂揾咗兩晚 .
ONON

點追呀...
ONON, 你SET到個TARGET咁高, 菠蘿要慢慢學
YVONNE 發表於 22-1-2012 00:49

凱克非常好玩又大膽, 只要主人有耐性就可以, 唔洗追嫁.
ONON

THANK YOU 呢句說話應該係我地講先岩..
小小故事,,帶來大大既歡樂..
ONON好耶
Jill 發表於 21-1-2012 23:53

多謝 Jill and Carol
ONON

如果ONON要晒我家中鸚鵡~(佢自己養~)我願意俾晒佢~
風中飛鸚 發表於 22-1-2012 19:49

咁就

養鸚鵡真係唔可以太多呀..........
ONON

大家過獎了

可以為大有家帶來歡樂, 是本人榮幸
ONON

謝謝啊!
ONON