返回列表 發帖
share photo
養鳥新丁 發表於 2012-1-30 22:46

X2
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

鸚鵡定老鼠?
louisa20047 發表於 2012-1-30 23:53

雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

share photo
養鳥新丁 發表於 2012-1-30 22:46

2010 spider女

2010 pastel pair

2009 het albino pair

仲有3條corn~
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)

24# yimaggie

~第一張開餐中?
~佢地其實幾多日食日次野嫁?

係呀~
其實我係見佢地食就俾ga喇
bb果時就日日食 而家唔定期 肯食就俾

波波萬歲

我都有半打球~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

羽毛球得嗎!?

整住兩條先~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/384168_10150417626347613_528337612_8755205_648216781_n.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/h ... 528337612_8770022_8 ...
sodagreensimon 發表於 2012-2-3 09:29

很喜歡第一條.........

新丁, 你果條係仔定女?
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

新丁, 你果條係仔定女?
sodagreensimon 發表於 2012-2-3 12:35

應該係女,過兩日捉出黎驗明正身

30# sodagreensimon

第二條正呀!!!!

30# sodagreensimon

第二條正呀!!!!
zero322 發表於 2012-2-3 12:51

不,,,,,,第一條正D

新丁你咁犀利識分仔女??

我係美國鬼Mike Wilbanks親授球蟒分仔女大法後, 都唔敢自已分, 驚㩒壞佢副架撐~~~~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

我都有一條normal女同一條yellow belly仔~

新丁你咁犀利識分仔女??

我係美國鬼Mike Wilbanks親授球蟒分仔女大法後, 都唔敢自已分, 驚㩒壞佢副架撐~~~~~
sodagreensimon 發表於 2012-2-3 15:53

................點指兵兵大法
(Mike Wilbank親授!!!) ?!

我都有一條normal女同一條yellow belly仔~
hahalegolas1991 發表於 2012-2-3 16:01

交出近照

不,,,,,,第一條正D
養鳥新丁 發表於 3-2-2012 12:59 PM

論價值 應該係第2條正d
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info