返回列表 發帖

蜜袋鼯

仲未死
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我想養好耐啦!!

:

一家三口,主席你幫她找個伴...................

喜歡擠在一起

一家人..................................

乖唔乖ga?幾日沖一次涼?

乖唔乖ga?幾日沖一次涼?
jenny 發表於 2012-2-8 11:00

可上手,冲涼就要看情况.......................

養左幾年~從未沖過~

我除左養魚~其他動物好少沖涼~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

呢d係邊到有得買架?!
好得意丫

呢d係邊到有得買架?!
好得意丫

我在無法無天網站~常常見到有人POST賣~好誇張~大熊貓/蘇門答臘老虎/殺人鯨/北極長毛象/速龍/暴龍都有~

我在無法無天網站~常常見到有人POST賣~好誇張~大熊貓/蘇門答臘老虎/殺人鯨/北極長毛象/速龍/暴龍都有~
風中飛鸚 發表於 2012-3-12 15:29

咁恐佈. . 全部都係絕種or瀕臨絕種o既生物 係真o既我又要買

咁恐佈. . 全部都係絕種or瀕臨絕種o既生物 係真o既我又要買
hoilaam 發表於 2012-3-25 22:41

我報警

我雖然講得誇張左D~但係真的好多受保護動物賣~好似冇皇法咁架~所以我電腦內~我的最愛~都以"無法無天網"黎命名~
佢地賣鸚鵡~灰鸚丫~各類鸚鵡~都好似攞正牌~地鐵站交收~非常公然買賣~所以我肯定~已經攞左合法買賣保護動物牌照~唔係冇理由咁明目將膽~地鐵交收鸚鵡~

我報警
養鳥新丁 發表於 2012-3-25 22:51

我講笑架喳

我雖然講得誇張左D~但係真的好多受保護動物賣~好似冇皇法咁架~所以我電腦內~我的最愛~都以"無法無天網"黎命名~
佢地賣鸚鵡~灰鸚丫~各類鸚鵡~都好似攞正牌~地鐵站交收~非常公然買賣~所以我肯定~已經攞左 ...
風中飛鸚 發表於 2012-3-26 11:15

原來如此. . .但總係覺得好唔尋常

找不到網站~~
很想要一隻~

找不到網站~~
很想要一隻~
jojo_brilliant 發表於 2012-4-11 17:32

我又唔想同無法無天網買廣告,咁普通一個寵物網~咁都搵唔到~有熊貓同長毛象賣果個丫~

魚街都有得賣丫