返回列表 發帖
等於老鼠同倉鼠,大家都係囓齒類動物,但受歡迎程度就天壤之別

我想養比
洞穴巨人蟑螂
秘魯巨人蟑螂
橙頭蟑螂
偽死人蟑螂
迷你發聲蟑螂
馬達拉斯加發聲蟑螂
三色發聲蟑螂and平角發聲蟑螂

我得5得
好想養

比已種我 我耳經心滿耳足

http://petrade.hk/forum.php

E到講
0101a 發表於 2012-7-10 23:01

想養自己買喇..........

25# 養鳥新丁

無人賣

無人賣點會有~?不過如果你想要~我可以送俾你~反正我地一見到就拍死佢~
(我真係養得太多~由其是廚房)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

會生好多隻出黎....成屋走,好可怕!

27# 風中飛鸚

你講E句   5通你之到邊到有得賣
仲有     買到就5洗問la

29# 0101a

洞穴巨人蟑螂
秘魯巨人蟑螂
橙頭蟑螂
偽死人蟑螂
5會爬牆

25# 養鳥新丁

無人賣
0101a 發表於 2012-7-11 12:57

有多既自然會賣~~~自己玩既唔會賣~~~
有一定稀有程度~~可遇不可求

27# 風中飛鸚

你講E句   5通你之到邊到有得賣
仲有     買到就5洗問la
0101a 發表於 2012-7-12 22:20

買唔到更加唔洗問啦

杜比亜60元一両,給龍魚吃,真貴
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

33# BABYPAPA

ED仲貴要外國訂

犀牛蟑螂500-700/Pair
迷你發聲蟑螂50-100/Pair
馬達拉斯加發聲蟑螂50-100/Pair
三色發聲蟑螂50-100/Pair
Aeluropoda Insignis (平角發聲蟑螂)100/Pair
橙頭蟑螂$200/5隻

其他
Lucihormetica Subcincta (白翅火瑩蟑螂 成體會爬牆) L3-4 $200/5隻
Lucihormetica Verrucosa (啡翅火瑩蟑螂 成體會爬牆) L3-4 $200/5隻

仲有超多
Eurycotis decipiens(斑馬蟑螂)
Therea olegrandjeani(多米諾骨牌蟑螂)
Panchlora sp. "Giant"(古巴蟑螂)
deropeltis erythrocephala
Blaberus craniifer "Black Wing"
Blaberus colosseus "Big Form"
Pseudomops septentrionalis
Hemithyrsocera histrio
Rhyparobia sp. "Gold"
Hemiblabera sp.
Trichoblatta pygmaea
........................................................

秘魯巨人蟑螂

生到成屋都係你就知死

.................................................................................................

尋找蟑螂,不知是否有多餘的可分讓?

嘩!進擊的蟑螂呀
1藍頭(仔仔)   1塞女(公主)   1灰鸚(大B)
3頭犬
1條清蒸大紅龍

請問樓主有在做分享嗎?