返回列表 發帖

寵物蟑螂 [警告:怕蟲勿入!]

洞穴巨人蟑螂

秘魯巨人蟑螂

犀牛蟑螂

橙頭蟑螂

偽死人蟑螂

迷你發聲蟑螂
[/img]

馬達拉斯加發聲蟑螂

三色發聲蟑螂

平角發聲蟑螂

其中一個蟑螂箱

會咬人的嗎? 佢地食咩東東

第一隻好靚呀~~~
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

哇!~我以為發聲蟑螂得一種~原來有咁多種

好靚呀
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

基本上除左犀牛蟑螂,其他種類乜都會吃,不過一些就需要多些新鮮蔬果,一些就要有木碎,一些要有葉,怎至需要肉類(我比貓糧)。 犀牛就只吃乾葉,同間唔中要有些乾由加利葉。

andygp125 發表於 2012-2-19 23:56

c hing 還有其他你有冇?

無乜啦,仲有箱杜比亞,紅蟑,同D雜交左既虎紋發聲蟑螂

雖然冇興趣,但係想知佢地會唔會吸引普通的蟑螂

andygp125 發表於 2012-2-19 23:56

咬人都唔痛啦~
食物之廣泛~可以講世界冠軍~食得既基本上都食~
所以有專家指出~世界沒日~世上只得佢地啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

臥虎藏龍.....利害阿......

點解佢地靚過hk個d小強咁多架
fly比
有小狗1隻, Q仔18歲啦
已經成為小葵花一族啦

點解佢地靚過hk個d小強咁多架
ckw3b 發表於 2012-2-21 19:03

因為係外國野~你要唔要返隻?

睇人地養就好....自己就咪搞

因為係外國野~你要唔要返隻?
louisa20047 發表於 2012-2-22 02:47

fly比
已經成為小葵花一族啦

養鳥新丁 發表於 2012-2-22 19:22

fly比
已經成為小葵花一族啦

養鳥新丁 發表於 2012-2-22 19:22

但第一隻好靚, 好有未來FEEL
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

唔講佢地係蟑螂..我可能都接受到
不過知佢地係蟑螂, 就
加加 - 貪玩塞仔
歡迎和我, 加加做個朋友~^^
希望大個做到獸醫, 拯救小生命!!

溫馨提議 : 若日後你養到不想再供養佢地......時 , 懇請你將這些金蛋散全族滅絕   

溫馨提議 : 若日後你養到不想再供養佢地......時 , 懇請你將這些金蛋散全族滅絕   
nyamy 發表於 2012-3-30 22:13

賣俾其他玩家吧........搶住要呀