返回列表 發帖
陌生人前會唔會唱~
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

好勁呀

波波上左生果報動新聞呀!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

mmchu 發表於 2012-3-12 08:00

點解嘅?有無link?

偷野呀

正確係"媽咪去那裡?"
sonic 發表於 2012-3-11 22:51

平時在家同佢講野~速度慢D~唔好正常人類速度~咁佢學左之後~就會似人聲好多~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

唱得好好聽

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/art_main.php?iss_id=20120312&sec_id=6996647&art_id=50072649
勁呀!!
jennymok 發表於 12-3-2012 09:29

ONON

mmchu 發表於 2012-3-12 08:00
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/art_main.php?iss_id=20120312&sec_id=6996647&art_id=50072649
勁呀!!
jennymok 發表於 2012-3-12 09:29

多謝通知, 我自己都唔知條片比生果報報導!

波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

好叻叻呀~~~!
我家是"開心動物園"

我有朋友好喜歡鸚鵡講野~所以養灰鸚鵡~養左3年~蝦佬都冇講過~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

把老牛聲真係勁好笑

把老牛聲真係勁好笑
ronald729 發表於 2012-3-14 11:02

係丫~好正~

雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮