返回列表 發帖

錦田紅磚屋

位於錦田祠堂村的紅磚屋,佔地 2 萬呎,共 52 間具不同風格的店舖,是一個意念創新的大型市集

第一次去, 但感覺像老地方, 氣氛和諧, 人也很友善
很多新舊特色貨物

鄰近錦上路西鐵站

歎咖啡.....relax........

Blue Jeans????

幾得意喎,得閒去逛下影下相先
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

幾得意喎,得閒去逛下影下相先
Zeta_KM 發表於 2012-3-11 19:06

最衰係大陸啦........

我都去過, 幾靚幾有特色
fly比
有小狗1隻, Q仔18歲啦
已經成為小葵花一族啦

最衰係大陸啦........
烏龜的 發表於 2012-3-11 19:26

**錦田**紅磚屋播~~ @@
唔係福田.... = =

你一定係個眼超大的靚仔吧

**錦田**紅磚屋播~~ @@
唔係福田.... = =

你一定係個眼超大的靚仔吧
Zeta_KM 發表於 2012-3-11 21:51

錦田係邊架 ?
唔通你想約我呢個靚仔去個到浪漫一番 ?

錦田係邊架 ?
唔通你想約我呢個靚仔去個到浪漫一番 ?
烏龜的 發表於 2012-3-11 22:02

Edward有寫 "鄰近錦上路西鐵站"
即是近元朗~~
唔好扮無知

以前成日去錦田.....原來有個咁正ge地方~!!
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

blue Jeans 黃良昇

那次去參觀大夫邸時去過,去時要看日子和時間,閒日很少檔位開鋪,星期六/日假期較多,而且多數下午才開,我最欣賞是購買陳皮普莉,及沖茶具.
小妹妹灰鸚