返回列表 發帖

我的小朋友

Hi, 大家好, 我好鍾意在樹枝上面玩.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

小朋友叫o羊名呀~~?
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

佢就叫小朋友

第二張好攪笑....
ONON

小朋友

小朋友企的黃皮樹枝是自己鋸的或是買的?
小妹妹灰鸚

CTL 發表於 2012-3-13 11:40

係上次鸚鵡樹聚會時取回家的.

佢好鍾意企係上面玩.

第二張好攪笑....
OnOn 發表於 2012-3-12 22:35

OnOn, 我都覺得呢張超攪笑...

CTL 發表於 2012-3-13 11:40

CTL, 你好叻呀, 睇相就知道係黃皮樹枝.

很面善,我記得上次聚會我帶一些樹枝給各會員,果然有用,真高興!
小妹妹灰鸚

很面善,我記得上次聚會我帶一些樹枝給各會員,果然有用,真高興!
CTL 發表於 2012-3-13 17:58

哦, 原來係你, 真的好有用, 多謝哂你呀!

小朋友好可愛
波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

CTL, 未有機會多謝你上次送的樹枝,8週年很愛玩^^
八週年(塞仔)

13# TABO123456

小意思,最緊要合用,去年替人鋸樹,覺得有用意得留下.
小妹妹灰鸚

小朋友好靚好可愛,

樹枝好好用的,我都有用石榴樹枝比我家雀雀.

小朋友近排學咗我講"NO 呀"

俾佢激壞.

佢no妳呀?
八週年(塞仔)

有時寶寶叫, 小朋友會幫我講" NO 呀"
都算幫得吓口. 哈哈.

第二張好攪笑....
OnOn 發表於 2012-3-12 22:35

我第一眼望落去好似小新個patpat..

我第一眼望落去好似小新個patpat..
卡樂B 發表於 2012-3-16 20:53

哈哈, 小新個patpat.