返回列表 發帖

剛領養的唐狗B>3<

佢係一隻唔夠一個月大既唐狗仔,4蹄踏雪好FUNNY,佢係FACEBOOK既動物村村公所領養的,最開心係我屋企隻狼狗同金毛,係3日後既今日接受左佢啦!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
雞尾鸚鵡 HELLO仔,hello妹
通通是我的最愛 ♥

領養好
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

ONON

狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
通通是我的最愛 ♥

要餵奶bor...
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

5# yimaggie

係啊~餵這個
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
通通是我的最愛 ♥

5# yimaggie

係啊~餵這個
waterBB 發表於 2012-3-13 21:45

你里隻幾重呀?

你里隻幾重呀?
louisa20047 發表於 2012-3-14 02:01

我媽幫佢磅現在是兩磅半
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
通通是我的最愛 ♥

7# louisa20047
好過引佢D POST
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
通通是我的最愛 ♥

我媽幫佢磅現在是兩磅半
waterBB 發表於 2012-3-14 13:22

我係指罐奶粉

7# louisa20047
好過引佢D POST
waterBB 發表於 2012-3-14 13:28

我其中一隻B都係咁好笑

10# louisa20047

340G
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
通通是我的最愛 ♥

11# louisa20047

肥肥地好可愛
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
通通是我的最愛 ♥

10# louisa20047

340G
waterBB 發表於 2012-3-14 15:48

你里隻奶粉好貴呀

你里隻奶粉好貴呀
louisa20047 發表於 2012-3-14 17:05

170蚊先340G

15# louisa20047

是我媽媽買的,所以我不知算不算貴..可能佢SALE 熊貓都飲佢
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
通通是我的最愛 ♥

15# louisa20047

是我媽媽買的,所以我不知算不算貴..可能佢SALE 熊貓都飲佢
waterBB 發表於 2012-3-14 18:41

我買202蚊~1500g呀~不過唔同牌子

16# waterBB

我餵你里種~我實破產

18# louisa20047

呢隻牌子係FOR我個隻咁細既BB狗飲所以會貴D,因為營養高...當佢大D飲呢隻牌子係會平番D..好似100蚊
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
通通是我的最愛 ♥

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com