返回列表 發帖

雀雀出街晒太陽會晒幾耐??

單選投票, 共有 21 人參與投票

您所在的用戶組沒有投票權限
想知大家帶雀雀出街晒太陽會晒幾耐??
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

唔去聚會唔出街

唔去聚會唔出街
louisa20047 發表於 17-3-2012 22:07

屋企晒到就唔洗出街
ONON

屋企晒到就唔洗出街
OnOn 發表於 2012-3-17 22:13

Yes

無計過.. 多數晒到我自己頂唔順就走.

唔定時啵

曬到自己著火就走人

冇限定,曬到小雲大叫抗議唔想再曬就走

冇限定,曬到小雲大叫抗議唔想再曬就走
carolee 發表於 2012-3-17 23:41

小雲話事?~咁其他果D呢?

小雲話事?~咁其他果D呢?
louisa20047 發表於 2012-3-17 23:43

小雲不嬲係一家之主,佢話曬事

小雲不嬲係一家之主,佢話曬事
carolee 發表於 2012-3-17 23:54

哈哈,大男鸚
太陽→cash
黑頭凱克→ 多多
LB→QQ(去做小天使了)

哈哈,大男鸚
小壞蛋 發表於 2012-3-18 01:17

小雲係女仔黎 ~小寶係佢老公

對吾住!搞錯了
原來系鸚女王
太陽→cash
黑頭凱克→ 多多
LB→QQ(去做小天使了)

我個人認為睇天氣 如果勁猛太陽晒一小時人都死喇晒二十分鐘左右隻寶貝都抖大氣咁你仲比佢繼續晒 適可而止如果有時間我覺得每曰晒二十分鐘都幾好 如果有錯請高手代為苟正

我個人認為睇天氣 如果勁猛太陽晒一小時人都死喇晒二十分鐘左右隻寶貝都抖大氣咁你仲比佢繼續晒 適可而止如果有時間我覺得每曰晒二十分鐘都幾好 如果有錯請高手代為苟正
jacko_lee5811 發表於 18-3-2012 11:54

ONON

多數行山連食tea, 無特定時間, 不過最緊要帶水比佢地!!

晒到佢地叫"返屋企囉!",咪返屋企lor!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

我今日帶灰鸚出去曬左3個小時,由1時曬到4時,公園好多小朋友逗佢玩

我就唔會俾數字限死~睇天氣/溫度/季節/時段而定~

8月天37度12點晒到兩點~收乾屍啦~
12月得4度落雨下午5點晒~冷死都得啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

睇d寶貝反應就設退