返回列表 發帖
雖然好似不停幫緊佢地賣廣告,不過香港所謂既食蟲植物店只有兩間....
另一間不太算是店鋪......是showroom....
養鳥新丁 發表於 2012-3-29 23:27

觀塘果間? 上網睇佢d貨幾靚~~
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

過乾   
養鳥新丁 發表於 2012-3-29 23:27

兩個一齊開呀

果日同美女們去行街shopping, 不歡迎男仕隨行
Zeta_KM 發表於 2012-3-29 23:27

我係果處恭侯丫.....係搵到新工作前我每日都會係雀街花墟魚街隨機出沒
(ps:沒有興趣隨行)

觀塘果間? 上網睇佢d貨幾靚~~
Zeta_KM 發表於 2012-3-29 23:28

你話我針對都係咁講......簡直是垃圾

兩個一齊開呀
louisa20047 發表於 2012-3-29 23:28

一邊倒水落地一邊拖地

一邊倒水落地一邊拖地
養鳥新丁 發表於 2012-3-29 23:30

YES~唔會水浸~又唔會太乾

你話我針對都係咁講......簡直是垃圾
養鳥新丁 發表於 2012-3-29 23:29

我未上過去, 不予置評

但可否解釋?

YES~唔會水浸~又唔會太乾
louisa20047 發表於 2012-3-29 23:30

應該可以,但要攞到中間位.......既通風又可保持濕度....

我未上過去, 不予置評

但可否解釋?
Zeta_KM 發表於 2012-3-29 23:31

做生意不老實....團購食蟲植物....開頭講有10cm既....到手連2.5cm都唔夠
並非誇張/誣告....某D中左招既蝕友可作証......單係呢樣已經信用破產.....
食蟲界都好多是是非非......後來聽D前輩講返....條友仲有好多陰濕野....
一個人講就話屈佢.....個個都咁講....個個都唔係咁妥佢

其實作為玩家....邊到既植物靚咪去邊到買囉...呵呵....
價錢岩.....又岩心水....邊到買都一樣....
岩傾咪吹下水做個朋友

做生意不老實....團購食蟲植物....開頭講有10cm既....到手連2.5cm都唔夠
並非誇張/誣告....某D中左招既蝕友可作証......單係呢樣已經信用破產.....
食蟲界都好多是是非非......後來聽D前輩講返....條友 ...
養鳥新丁 發表於 2012-3-29 23:34

個盆10cm~  XD
水人水到o甘, 分明唔想儲長客啦

個盆10cm~  XD
水人水到o甘, 分明唔想儲長客啦
Zeta_KM 發表於 2012-3-29 23:40

慘得過人地又有班師奶同妹妹仔~~仲有D細路仔受佢哄丫.......
又生存到.......吹佢唔漲

慘得過人地又有班師奶同妹妹仔~~仲有D細路仔受佢哄丫.......
又生存到.......吹佢唔漲
養鳥新丁 發表於 2012-3-29 23:41

唔通佢好靚仔???

唔通佢好靚仔???
Zeta_KM 發表於 2012-3-29 23:42

我轉帖過黎吧

我係果處恭侯丫.....係搵到新工作前我每日都會係雀街花墟魚街隨機出沒
(ps:沒有興趣隨行)
養鳥新丁 發表於 2012-3-29 23:29

真係??!!
留個電話比我!!
我今日一個人行魚街囉~~早知搵你啦!!
TEA下再行下MA~

真係??!!
留個電話比我!!
TEA下再行下MA~
烏龜的 發表於 2012-3-29 23:43

我今日都有落去三次.......

真係??!!
留個電話比我!!
TEA下再行下MA~
烏龜的 發表於 2012-3-29 23:43

我今日都同新丁行左雀街同少少魚街

我今日都同新丁行左雀街同少少魚街
louisa20047 發表於 2012-3-29 23:44

幽會???

幽會???
烏龜的 發表於 2012-3-29 23:47

放心~我唔會同你搶

唔通佢好靚仔???
Zeta_KM 發表於 2012-3-29 23:42

刪刪刪刪刪