返回列表 發帖
請介紹我~~~~~~
烏龜的 發表於 2012-3-30 00:02

有都留返自己先喇......你去搵飛鸚介紹俾你啦.....

sa姐你幾時變得咁善解人意?
養鳥新丁 發表於 2012-3-30 00:00

因為我咁耐以黎~得1個人認真寫岩過我個全名

放心~我唔會同你搶
louisa20047 發表於 2012-3-29 23:48

天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

louisa20047 發表於 2012-3-30 00:03

年年聖誕卡~生日卡..乜卡物卡都睇錯一大堆寫錯既名.....
都唔知好嬲定好笑....

有都留返自己先喇......你去搵飛鸚介紹俾你啦.....
養鳥新丁 發表於 2012-3-30 00:03

飛鸚太靚仔 佢自己食晒!!!
我發現樹樹都幾多靚仔~~
本人幾欣賞阿KURT~官塘靚仔特別多(我都係住官塘) 呵呵呵

louisa20047 發表於 2012-3-30 00:03

如果無比人睇過的話, 好似無人寫岩過我個o甘簡單o既名....
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

飛鸚太靚仔 佢自己食晒!!!
我發現樹樹都幾多靚仔~~
本人幾欣賞阿KURT~官塘靚仔特別多(我都係住官塘) 呵呵呵
烏龜的 發表於 2012-3-30 00:05

下次見到~即時打電話俾啤梨舉報佢丫....佢返到屋企會死得好悲壯

如果無比人睇過的話, 好似無人寫岩過我個o甘簡單o既名....
Zeta_KM 發表於 2012-3-30 00:05

正因為太簡單.....太多個寫法....家加嘉文雯聞玟民.....單係呢堆都有好幾個組合.....

年年聖誕卡~生日卡..乜卡物卡都睇錯一大堆寫錯既名.....
都唔知好嬲定好笑....
養鳥新丁 發表於 2012-3-30 00:05

我連考全級第2(某科)嘅通告都可以出錯名囉

我連考全級第2(某科)嘅通告都可以出錯名囉
louisa20047 發表於 2012-3-30 00:07

借機曬野

下次見到~即時打電話俾啤梨舉報佢丫....佢返到屋企會死得好悲壯
養鳥新丁 發表於 2012-3-30 00:05

影佢相做證據!!!呵呵呵~~
上次佢話請ZETA姐行街睇戲食飯.......不如ZETA姐應約 佢仲唔死得好慘?!

正因為太簡單.....太多個寫法....家加嘉文雯聞玟民.....單係呢堆都有好幾個組合.....
養鳥新丁 發表於 2012-3-30 00:07

而且我個姓氏好多人都寫錯(字)

借機曬野

點解你可以咁清楚佢!!!???
果然....有一手!!!!!!!!!

Zeta_KM 發表於 2012-3-30 00:05

我係睇過都錯囉

上次佢話請ZETA姐行街睇戲食飯.......不如ZETA姐應約 佢仲唔死得好慘?!
烏龜的 發表於 2012-3-30 00:08

我驚係我死得好慘...

烏龜的 發表於 2012-3-30 00:08

啤梨已見慣不怪了......每晚都是一頓毒打.....但無奈打極都無效

而且我個姓氏好多人都寫錯(字)
Zeta_KM 發表於 2012-3-30 00:09

咁又離譜左D

借機曬野

好耐之前既事,曬黎冇意思

我驚係我死得好慘...
Zeta_KM 發表於 2012-3-30 00:09

渣都無得淨

點解你可以咁清楚佢!!!???
果然....有一手!!!!!!!!!
烏龜的 發表於 2012-3-30 00:09

咩阿