返回列表 發帖
真心想問...如果返到黃鬣有冇人會買??
幾多錢先覺得合理/接受到呢??
烏龜的 發表於 2012-5-22 02:56

之前旺角都有舖返過黃色, 依家有舖都返左藍色...
我相信遲D 只會越來越多

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

COOL哥點知架??
係黑爬AR!!!!!!!我聽日會係入面~有興趣過黎睇下吹下水囉!!!
有折XD!!
烏龜的 發表於 2012-5-22 02:55

thx.........有折都冇用,破產好耐............................

真心想問...如果返到黃鬣有冇人會買??
幾多錢先覺得合理/接受到呢??
烏龜的 發表於 2012-5-22 02:56

什麼都會有人keep但是否一定幫你買才是問題............................

之前旺角都有舖返過黃色, 依家有舖都返左藍色...
我相信遲D 只會越來越多
fishball 發表於 2012-5-22 09:43

行內消息就唔係咁啦.........
栗子 - 黑頭凱克

什麼都會有人keep但是否一定幫你買才是問題............................
cool 發表於 2012-5-22 11:00

其實我都冇份既 都係問下JA!!因為我覺得太貴冇人會買條咁既野返歸!!

COOL哥住元朗??
栗子 - 黑頭凱克

其實我都冇份既 都係問下JA!!因為我覺得太貴冇人會買條咁既野返歸!!

COOL哥住元朗??
烏龜的 發表於 2012-5-23 00:53

四海為家............唉........你住那?

//

四海為家............唉........你住那?

//
cool 發表於 2012-5-23 04:39

我住官塘呀!
栗子 - 黑頭凱克

唔係嫁, 都會食d肉嫁, 會食pinky, 雀bb. 晌外國, 間唔中就有新聞話有小朋友俾隻iguana 咬甩手指, 因為手指腳趾都幾似 pinky 嫁.
Louis 發表於 2012-4-24 12:58

我記得食草猛架~點會素食呢~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我記得食草猛架~點會素食呢~
風中飛鸚 發表於 2012-5-23 12:33

素食為主, 但偶爾都要補充一下蛋白質同脂肪, 其實野生鸚鵡間中都會食蟲, 但我地都唔會話佢地唔係素食丫~

靚仔做生意咁話la wo
好彩我對鬣興趣唔係咁大,暫時都未毒到我~~~
Saiga 發表於 22-5-2012 07:33 AM

奈何你身上已經中左好多毒
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

邊到买?