返回列表 發帖

這叫什麼蜥蝪? 可否告之!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

似係中國水龍
栗子 - 黑頭凱克

bb綠鬣蜥, 可以話你知你將會有排煩... 你隻魔怪會生到超過四呎, 仲要養十幾年都唔死... 如果呢條係公, 你將會更慘! 我12年前都中o左伏, 而家條o野仲生勾勾o係度得閒衝下過o黎咬腳... @@"

記住, 唔好比佢bb可愛cutie樣呃到, 或者唔好以為佢係素食者所以會好馴... =="

good luck!

1# veniaxinfu

大左你都幾下野
好惡

中國水龍BB ar
雞尾-Meepo

bb綠鬣蜥, 可以話你知你將會有排煩... 你隻魔怪會生到超過四呎, 仲要養十幾年都唔死... 如果呢條係公, 你將會更慘! 我12年前都中o左伏, 而家條o野仲生勾勾o係度得閒衝下過o黎咬腳... @@"

記住, 唔好比佢bb可愛cut ...
hahalegolas1991 發表於 2012-4-24 08:27

比你講d嘢笑死!
但我想問點解係公會更慘,好兇架?咬人嗎?
另外要讚你的蜥蜴飬得好靚
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

6# Empire

公既領域性好強,會不停點頭話你知佢好勁,其實細隻經常上手玩係會好乖ka!

BB同大左咁唔同個樣

綠鬣蜥 素食者 再大都唔會搵你做早餐

中國水龍背有紋

你多d捉佢玩呀 佢攻擊會用尾鞭人
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

hahalegolas1991 發表於 2012-4-24 08:27

好壯呀~
好耐以前已經好鐘意ig
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)

唔係嫁, 都會食d肉嫁, 會食pinky, 雀bb. 晌外國, 間唔中就有新聞話有小朋友俾隻iguana 咬甩手指, 因為手指腳趾都幾似 pinky 嫁.

我以前搜集資料果時話食得肉多會腎衰竭ga 佢地都會食肉類 但就建議唔好俾咁話 我以前o係亞修羅度print左成本野出黎 俾個衰醫生dum左.....

我隻女有野食就斯文, 如果唔係條尾係唔係都鞭埋嚟

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

我隻女有野食就斯文, 如果唔係條尾係唔係都鞭埋嚟

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

中國水龍BB ar
Ringo0816 發表於 2012-4-24 09:40

200%肯定唔會係水龍, 佢未有鬣因為仲好b~

6# Empire

公既領域性好強,會不停點頭話你知佢好勁,其實細隻經常上手玩係會好乖ka!
thomas_ng 發表於 2012-4-24 11:05

哈哈哈~ 講下好...

11# Louis

唔洗外國  香港都會喂

相入面果條都開始"尼料"

嚇死=_=
狼狗
金毛尋回犬
松鼠狗
唐狗
雞尾鸚鵡 HELLO仔,hello妹
通通是我的最愛 ♥

嚇死=_=
waterBB 發表於 2012-4-24 23:17

我覺得好形wo
粟米 - LB
薄荷 - LB

嚇死=_=
waterBB 發表於 2012-4-24 23:17

好想攬住佢瞓覺