返回列表 發帖
咁你是否 己經 打劫雀友的獎品 哈哈 原來你新丁大盜
victor 發表於 2012-4-25 00:18

打劫不了~~~背包行街箱都是貴重品...

打劫不了~~~背包行街箱都是貴重品...

養鳥新丁 發表於 2012-4-25 00:19

生命才是無價寶, 你打刧了的是無價寶之中嘅無價寶

生命才是無價寶, 你打刧了的是無價寶之中嘅無價寶
carolee 發表於 2012-4-25 00:49

所以鴨梨很大

所以鴨梨很大
養鳥新丁 發表於 2012-4-25 01:39

什麼意思? 不懂! 鴨梨是什麼?

影得好靚,多謝分享
瘦猛猛灰鸚~樂樂

carolee 發表於 2012-4-25 08:24

鴨梨=壓力

真係好有心機既製作, 無去既人睇完都覺快樂, 辛苦晒! 謝謝分享!!

carolee 發表於 2012-4-25 08:24

普通話~~

鴨梨=壓力
louisa20047 發表於 2012-4-25 09:28

如 養鳥新丁 先生去 我一定去 你們就好啦 抽到咁多獎 滿載而歸 ,我就不夠運 一件獎品都抽不到
victor 發表於 2012-4-25 00:13

抽獎是有橋妙的~你就咁交張票出去~抽到機會當然微~只要做小小手腳~就容易抽到~
我們十個人做手腳~十個都抽到~中獎率100%~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

抽獎是有橋妙的~你就咁交張票出去~抽到機會當然微~只要做小小手腳~就容易抽到~
風中飛鸚 發表於 2012-4-25 11:24

你下次不要再亂食花生了~~

多謝分享, 影得好靚呀!

滿載而歸

呀呀呀~~~~~~你哋就好啦。我抽獎吃白果啊
google+  一齊來嚟玩
https://plus.google.com/i/MqLu1WNN36A:y-bDpDtl_PU

你都冇提我,我冇中獎呀

呀呀呀~~~~~~你哋就好啦。我抽獎吃白果啊
shadow 發表於 2012-4-25 12:09

我同你一樣食白果

我同你一樣食白果
carolee 發表於 2012-4-25 20:29

我也是

我都有去,但不知香港鸟友都在,希望下次香港鸟会有时间去。
逊女一。鸡尾三。彩鳳仔一,太阳女一。

现在能看了吧?