返回列表 發帖
繼續

今天心情大好,
好掛住背心仔仔啊,我可能踏進青春期,成日心思思  !
撰一條大紅大花的短裙仔,,配上一幅大框眼鏡, 加上大眼 con ~咁就眼仔碌碌啦,靚哂!
你地黎粒,       你們好,我叫小麵包,遲下會叫小V ,努力中 。
BABYPAPA 發表於 2012-5-5 13:45

PAPA~~你也這樣覺得?

我食緊野....嗆到了!!
PAPA我而家要入院....
卡樂B 發表於 2012-5-5 10:34

入院做埋變性啦!he he
12/3/2013   新家新的開始!
近來院友多.................
養鸚人多是瘋瘋癲癲的人生 !
4-9-13 養狗生活終結了 !

BABYPAPA 發表於 2012-5-5 13:48

佢根本是男的~~不用變性也可以追包包

佢根本是男的~~不用變性也可以追包包
養鳥新丁 發表於 2012-5-5 13:53

上面果兩個好衰LOR!!!

BABYPAPA 發表於 2012-5-5 13:48

唔使變性都係一個可愛GE F.1妹~~

PAPA~~你也這樣覺得?
養鳥新丁 發表於 2012-5-5 13:47

靚仔多人喜歡都正常的!

唔使變性都係一個可愛GE F.1妹~~
卡樂B 發表於 2012-5-5 15:06

F.1 變態死基佬

我係高手~等我幫你~150字~易如反掌~

小學一年班時候~我最喜愛同學有~養鳥新丁~安安~卡樂B~街坊~烏龜的~楚峰~小草妹~十六兩~能記~
當二年班時~我最憎就係~養鳥新丁~安安~卡樂B~街坊~烏龜的~楚峰~小草妹~十六兩~能記~
去到三年班~我又再次喜歡~養鳥新丁~安安~卡樂B~街坊~烏龜的~楚峰~小草妹~十六兩~能記~
可惜到了四年班~我又憎過~養鳥新丁~安安~卡樂B~街坊~烏龜的~楚峰~小草妹~十六兩~能記~
好彩到左五年班~我再次喜歡~養鳥新丁~安安~卡樂B~街坊~烏龜的~楚峰~小草妹~十六兩~能記~
到了六年班~畢業啦~我還是喜歡~養鳥新丁~安安~卡樂B~街坊~烏龜的~楚峰~小草妹~十六兩~能記~

150字~有多冇少~唔洗找~有多飲茶~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

28# 風中飛鸚

主席又瘋瘋癲癲埋一份!

搞到我又忍唔住作
1瞬間...........6年的小學生涯快要完結了
又1瞬間...........6年的中學生涯快要完結了
1瞬間,這樣過了很多個6年..
不知過了這麼多的6年後我到底是什麼人
青春少艾,成熟美女,賢淑人妻還是苦瓜呀婆呢?
不過我深信這校早已被殺
所以畢業留言還是免了

我係高手~等我幫你~150字~易如反掌~

小學一年班時候~我最喜愛同學有~養鳥新丁~安安~卡樂B~街坊~烏龜的~楚峰~小草妹~十六兩~能記~
當二年班時~我最憎就係~養鳥新丁~安安~卡樂B~街坊~烏龜的~楚峰~小草妹~十六兩~能 ...
風中飛鸚 發表於 2012-5-5 18:02

繼續

今天心情大好,
好掛住背心仔仔啊,我可能踏進青春期,成日心思思  !
撰一條大紅大花的短裙仔,,配上一幅大框眼鏡, 加上大眼 con ~咁就眼仔碌碌啦,靚哂!
你地黎粒,       你們好,我叫小麵包,遲下會叫小V  ...
BABYPAPA 發表於 2012-5-5 13:45
點解叫小v

28# 風中飛鸚

主席你好似交行貨wo

點解叫小v
lcet1234 發表於 2012-5-5 21:57

你唔想有 V 字的面型嗎 ? 笨蛋,包包面好咩

BABYPAPA 發表於 2012-5-6 00:45

瓜子面VS包包面

BABYPAPA 發表於 2012-5-6 00:45

我覺得包包面5錯

我覺得包包面5錯
lcet1234 發表於 2012-5-6 00:57

好似死人發脹的面好咩 ,不過有天大面子 LOR.

BABYPAPA 發表於 2012-5-6 01:03

死人發脹

BABYPAPA 發表於 2012-5-6 01:03

浮屍七天被找回

浮屍七天被找回
養鳥新丁 發表於 2012-5-6 01:12

咩浮屍