返回列表 發帖

洪水橋局走失一隻GALAH

本人在 20/5  星期日早上於洪水橋住所走失一隻粉紅鳳頭鸚鵡(心口粉紅色, 背部灰色) , 有腳環, 如拾獲請賜電給我....涂小姐  TEL : 6280 8052  , 薄酬....
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Don Don is the best~~!

比多D資料.

希望快D搵番.
ONON

大家都係galah主人,明白你也情,希望早日團聚!

位置係丹桂村路附近 , 我怕飛左去人地屋企D 露台....

清晨拎埋食物&籠出街叫佢個名 留意有無佢叫聲 我上網見大陸果個放飛鸚鵡達人係咁樣搵返走失ge雀...可以一試呀
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

呢隻鸚鵡係貴鸚黎嫁喎,咁唔小心呀....
1珍珠叫仔仔,一黃化叫囡囡,魔童

祝早日團聚!

升      

大量貼街招, 要彩色, 貼遠d, galah可以飛好遠.

Sarah 加油!

飛魚菲比斯 發表於 2012-5-21 23:57

鸚鵡不分平貴,走失了主人都十分難過,祝鳥主早日尋回愛鳥,人雀團聚。
家中鸚鵡 - 三囝大逹摩 (阿奇 )十分多話可愛
            - 大仔雞尾- 已經在別的地方
            - 二囡小達 (阿一)飛走了,但還尋找中

ADD OIL>>>

祝早日尋回愛鸚
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

祝早日尋回
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

UP~~~~~~~~~~~~~

推推-------------

加油呀.........希望快d揾得返啦。

仲未有回音.....

飛魚菲比斯 發表於 2012-5-21 23:57

平貴都要小心~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

仲未有回音.....
sarah 發表於 2012-5-23 09:46

你係我識果個SARAH嗎?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

你係我識果個SARAH嗎?
風中飛鸚 發表於 2012-5-23 10:08

http://forum.parrot-tree.com/viewthread.php?tid=2202&extra=page%3D31

oh…真係佢?哎呀………

祝早日一家團聚…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…