返回列表 發帖

你地點睇酒家收銀員服務?

君臨海鮮酒家(CSW)我們每天早上都會早茶。第一次,呢間酒家金收銀員有時刻意找少錢比我,我們要求佢比單我對,佢又唔出聲死死氣比返錢!果次有當面向經理投訴,佢就咁叫我地算啦!第二次,上星期呢位女收銀因記我仇,找40元兩蚊一蚊比我!!!我叫佢20紙兩張我,佢話冇,我大聲問佢收銀櫃果d $20咩黎!佢又比返兩張20蚊我! 昨天佢找完錢比我,細細聲用粗口話我"ma X 煩"!我費事同酒家講,依家想舉報佢!!

去第間飲算喇

去第間飲算喇
養鳥新丁 發表於 2012-5-24 19:05

天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

個收錢自己1開頭找2蚊銀..
根本找麻煩上身

下次你咪比五毫一角佢,如唔收咪一蚊囉

我都會去第二間飲~費事俾機會佢通知廚房整鼻屎炒飯同月經湯麵我食~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我都會去第二間飲~費事俾機會佢通知廚房整鼻屎炒飯同月經湯麵我食~
風中飛鸚 發表於 2012-5-25 15:27

咁嘔心呀>..<

下次你咪比五毫一角佢,如唔收咪一蚊囉
MAHA 發表於 2012-5-25 01:39

好野!我冇咁多1蚊....你一定成日去打機~~?

個收錢自己1開頭找2蚊銀..
根本找麻煩上身
Jill 發表於 2012-5-24 21:42

比你都覺佢有問題啦...咁鬼衰

咁鬼衰O既~ ><
可能話你好 PORT 佢呀~
不過我真係會去第二度食~ 費事對住佢自己又忟~ 忟完成唔落~

咁嘔心呀>..
jenny 發表於 2012-5-25 17:46

好出奇呀~所以咪叫你去第二度食囉~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

風中飛鸚 發表於 2012-5-25 15:27

有此可能

有此可能
養鳥新丁 發表於 2012-5-26 14:17

係絕對會!!!!
栗子 - 黑頭凱克

咁嘔心呀>..
jenny 發表於 2012-5-25 17:46

我做飲食PART TIME~D核突野見唔少!!!!
仲要係酒店!!!!!!!唔係細餐廳!!死未!!!??
栗子 - 黑頭凱克

我做飲食PART TIME~D核突野見唔少!!!!
仲要係酒店!!!!!!!唔係細餐廳!!死未!!!??
烏龜的 發表於 2012-5-27 02:40

飲食真的很黑暗......

飲食真的很黑暗......
養鳥新丁 發表於 2012-5-27 04:11

有無你d頭髮咁黑

有無你d頭髮咁黑
lcet1234 發表於 2012-5-27 17:45

我D頭髮好黑咩

有位會員在五星級酒店做~佢話一樣咁污穢~

我D頭髮好黑咩
養鳥新丁 發表於 2012-5-28 02:29

刀好黑吓

ED叫"情人眼裡出西施~仇人眼裡出乞兒"丫嗎~