返回列表 發帖

527_photo

家中鸚鵡 - 三囝大逹摩 (阿奇 )十分多話可愛
            - 大仔雞尾- 已經在別的地方
            - 二囡小達 (阿一)飛走了,但還尋找中

加我FB請話知閣下是誰

好靚
多多! 黑頭凱克
DeDe !  黑頭凱克
Cash ! 太陽鸚鵡

第一張太陽好靚呀

勁Like#5 ! 表情豐富,  可愛又嬌肖!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

Jennymok,
我想問吓你,今日提過有機五種燕麥是不是有:燕麥片,小米,藜麥,蕎麥,阿麻籽?
另外想問,阿菁今晚吃了15粒左右h糧,唔知佢是不是吃不夠?

吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵吵

NICE TO MEET YOU~
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

V仔好多video 我都有看過,他好醒目呀!

其實會唔會有主人認錯自己隻雀?
我隻易認啦, 咬毛
我係J師奶
Hero  22042012  , Kuku(綠彩鳳) & Koko (黃彩鳳)2個又名4K 24062012
新KIKI 29032014 , 細B KAKA 31032014

永遠的Glory 1802-18032012 &迷彩B 0602-12032014

太陽出來了。。好靚呀

V仔好多video 我都有看過,他好醒目呀!
Mr_fran 發表於 2012-5-27 23:09

其實, 大部分鸚鵡都好醒目~~~~
大逹摩, 係國內動物園的表演常客.
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

bear bear, 相好手靚
thankyou
我家是"開心動物園"

天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

Add one more

其實會唔會有主人認錯自己隻雀?
我隻易認啦, 咬毛
Jas602 發表於 2012-5-27 23:14

大舊

好靚! 好靚! 好靚! 好靚! 好靚!