返回列表 發帖

20120527~UNO UNO鸚鵡樹聚會

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
加我FB請話知閣下是誰

走果時見到~如果全部都係葵就好啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
加我FB請話知閣下是誰

早幾年係香港公園兒童遊樂場果度有棵洋紫荊, 果時成個樹有結子的地樹枝都有白葵, 好壯觀的
我係J師奶
Hero  22042012  , Kuku(綠彩鳳) & Koko (黃彩鳳)2個又名4K 24062012
新KIKI 29032014 , 細B KAKA 31032014

永遠的Glory 1802-18032012 &迷彩B 0602-12032014

如果kick走, 第4, 5, 7張, 全部都係有葵花!

的的的葵B呢???
栗子 - 黑頭凱克

的的的葵B呢???
烏龜的 發表於 2012-5-27 23:08

你有養葵咩?
加我FB請話知閣下是誰

你有養葵咩?
louisa20047 發表於 2012-5-27 23:09

有AR~~明明今日借左比你玩
但到走都冇還返比我~~
栗子 - 黑頭凱克

Louisa, 你今曰帶咗葵女?

有AR~~明明今日借左比你玩
但到走都冇還返比我~~
烏龜的 發表於 2012-5-27 23:15

你帶走左我栗子~宜家我橙葵係度喊~話唔見左個HONEY呀
加我FB請話知閣下是誰

Louisa, 你今曰帶咗葵女?
jennymok 發表於 2012-5-27 23:17

係呀~帶左兩隻呀
加我FB請話知閣下是誰

天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

哎呀,今日唔記得確認下邊個係louisa tim,有冇人可以貼張相俾我認下

走果時見到~如果全部都係葵就好啦
louisa20047 發表於 2012-5-27 23:02

如果全部都係葵花, 成個棚會就散晒.

LOUISA20047同我一樣鐘情一個品種~我覺得好正常~又有品味~應該係高智商人類~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

14# 風中飛鸚
讚同.情有獨鍾是好的。
家中鸚鵡 - 三囝大逹摩 (阿奇 )十分多話可愛
            - 大仔雞尾- 已經在別的地方
            - 二囡小達 (阿一)飛走了,但還尋找中

哎呀,今日唔記得確認下邊個係louisa tim,有冇人可以貼張相俾我認下
carolee 發表於 2012-5-28 01:14

唔認得我冇所謂~有機會私聚先再見面~請各樹友未得主角同意~唔好隨意放人地個樣上網~有D人同我一樣好介意的
加我FB請話知閣下是誰

如果全部都係葵花, 成個棚會就散晒.
Louis 發表於 2012-5-28 09:45

所以我都只係發夢中
加我FB請話知閣下是誰

LOUISA20047同我一樣鐘情一個品種~我覺得好正常~又有品味~應該係高智商人類~
風中飛鸚 發表於 2012-5-28 13:38

主席~唔好咁明顯暗讚自己喎
加我FB請話知閣下是誰

係呀~帶左兩隻呀
louisa20047 發表於 2012-5-27 23:23

哎呀! 我無帶葵黎就係想同你隻葵B玩, 點知唔記得咗! 你多數會响邊度曬雀架?

樓主 你隻大白葵係米就係仔仔呀?