返回列表 發帖
揸機個位靚女同d相一樣咁靚

睇完令人覺得好Warm

辛苦哂, 好叻女呀~~
我係J師奶
Hero  22042012  , Kuku(綠彩鳳) & Koko (黃彩鳳)2個又名4K 24062012
新KIKI 29032014 , 細B KAKA 31032014

永遠的Glory 1802-18032012 &迷彩B 0602-12032014

好靚,好溫馨呀!Carol果然係有心人,花盡心思令大家都咁開心!謝謝!

1# carolee

4:02果隻係我葵B~佢口度果隻手係我的~有冇刺激返你回憶~令唔令到你記起我係邊個?
加我FB請話知閣下是誰

1# carolee

4:02果隻係我葵B~佢口度果隻手係我的~有冇刺激返你回憶~令唔令到你記起我係邊個?
louisa20047 發表於 2012-5-28 16:17

下次隊個頭出黎~咪係人都知道你係邊個囉~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

相片漂亮和背景歌曲好聽!

Good good!I love it

下次隊個頭出黎~咪係人都知道你係邊個囉~
風中飛鸚 發表於 2012-5-28 17:17

SORRY~我介意POST我個樣出街
加我FB請話知閣下是誰

太精彩,多謝

人像相好靚, 好自然

雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

真係好正x100000 Like,好幸福

我發覺我地會既人好多都好有心,超讃的!!!!!
gilgil 發表於 28-5-2012 12:25

X 100

Carol 超級有心.
ONON

好正!
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

謝謝大家喜歡這個video,其實我能夠拍到大家和愛鳥的溫馨片段,我也十分開心

1# carolee

louisa20047 發表於 2012-5-28 16:17

哦,記起了,白色衫果個美女吖馬!

好溫馨, 請問點樣 save 呀?
sesese 發表於 2012-5-28 13:02

我在mac機做,用 imovie

如果window,好似有個叫類似什麼 window media maker的,也好容易做到,其實是寶哥教我的

看見這麼多雀友都說看這video感覺好warm好幸福,我也因為你們這說話感到好幸福呀!

SAVE 左!!好正~
一睇就知花左好多心機佳作~~