返回列表 發帖

527 跟樹樹第一次約會

同另一半第一次出席左樹樹既聚會 過左個好快樂既週日   
影左少少相...

見到主席既吸蜜咁定性 如果係我家既Barbie  真怕佢玩到high 晒咬人

睇怕所有凱克都親善唔怕人 實在討人喜愛 

未見過雄性既凱克 毛色真係超靚 身型好Strong

呢隻鸚鵡加加 好靚女呢 !

見到d鸚鵡合照 場面真係壯觀! 第一次見成班細路排排企 好有趣

間中都遇到d唔合作既小朋友 唔比人企埋黎  

見到咁多隻灰鸚 諗緊一仔幾時先可以唔驚青 好似呢d哥哥姐姐咁企定定  

同場有隻灰鸚攪主席下巴... 新出既灰鸚鬚刨 

呢兩隻同樣企係主人既膊頭度 太陽好可愛 

桃面超嗲呀!可愛又識玩波波  簡直一見難忘呀 !

係場內遇上呢隻叫仔仔既葵花 好乖呀 比我摸佢頭頭 摸左佢好耐 同佢講野 識聽咁望住你 係度聆聽 下次再見到你 再摸你頭仔 

第一次黎 就抽到奬品  Yeah !  諗緊比邊個玩好呢 
真係要盛讚送出禮物既會員 經已將禮品清洗及曬過 實在細心 

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

好多大合照
LB一對 吱吱.左左
雞尾一家 烏哩  單刀 阿大阿二,阿細
灰鸚   百厭仔

大合照超正!

Mandy, nice to meet you and your husband!

我都唔知邊個係你~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

有晒旁述,nice

鸚鵡已分類

我都唔知邊個係你~
風中飛鸚 發表於 2012-5-29 10:12

(借網友影既相黎用下)企後面藍色衫個個 
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Mandy, nice to meet you and your husband!
Harry 發表於 2012-5-29 09:52

me too !

有晒旁述,nice
chachas 發表於 2012-5-29 12:10

個d係我既心聲

(借網友影既相黎用下)企後面藍色衫個個 
MandyYung 發表於 2012-5-29 13:32

點解我果日見唔到?今日先見到?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

風中飛鸚 發表於 2012-5-31 01:27

唔通我真係咁吸引你??
栗子 - 黑頭凱克

風中飛鸚 發表於 2012-5-31 01:27

下 ??  個日你曾經走過黎我同小白菜張枱度傾計 我重問過你隻吸蜜食d咩.....

好cute ar ~~~