返回列表 發帖
大仙真的多謝你
瘦猛猛灰鸚~樂樂

我要支沉香木XD!!
栗子 - 黑頭凱克

我要支沉香木XD!!
烏龜的 發表於 2012-6-5 11:58

沉水木就有
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

之前收到大仙d企棍,都知係心血之作,而家睇埋製作過程,更覺枝枝都係寶,有錢都買唔到!
大仙,辛苦你喇!
ngkare 發表於 3-6-2012 00:02

x 2,心機+時間,千金難求。
ONON

我同Jenny 真的非常感激TSW, 因為做咗幾個新籠 , 所以想用來比佢哋企來食野 , 這麼急再做企棍給我們 , 真係唔好意思 !
厘D真係心血結晶 , 有錢都買唔到 , 上次聚會都有取了2支 , 好像短了些 , 如不合用, 下次聚會 會帶去給合用的會員取用 !

我同Jenny 真的非常感激TSW, 因為做咗幾個新籠 , 所以想用來比佢哋企來食野 , 這麼急再做企棍給我們 , 真係唔好意思 !
厘D真係心血結晶 , 有錢都買唔到 , 上次聚會都有取了2支 , 好像短了些 , 如不合用 ...
小B 發表於 2012-6-6 16:39

Jenny 要嘅3枝24吋"長己經做好,仲有枝30吋未正,有時間先做,你要D要幾長出聲就可以,大家唔駛客氣,為鸚鵡宜做乜都可以
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

Jenny 要嘅3枝24吋"長己經做好,仲有枝30吋未正,有時間先做,你要D要幾長出聲就可以,大家唔駛客氣,為鸚鵡宜做乜都可以
tsw 發表於 2012-6-6 22:51

TSW, 多謝你呀! 我記得你上次講過下半年會好忙, 可能無乜時間做企棍, 但你都咁有心, 再一次感謝你呀!

其實我都想要一枝俾兩隻亞馬遜用,唔知得唔得呢﹖
藍頭:荷蘭豆(豆豆)
黃頭:荷包蛋(蛋蛋)

tsw 發表於 2012-6-6 22:51

大仙, 我新造了一個籠, 想要2 枝24 吋長, 有時間可以幫我整嗎?

下次聚會前通知我,你哋要乜企棍,要幾長,乜鸚鵡用,到時至帶俾你哋
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

TSW, 多謝你呀! 我記得你上次講過下半年會好忙, 可能無乜時間做企棍, 但你都咁有心, 再一次感謝你呀!
jennymok 發表於 2012-6-7 11:16

好似欠咗D嘢咁,有時間咪做定D,除時可以俾大家
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

下次聚會前通知我,你哋要乜企棍,要幾長,乜鸚鵡用,到時至帶俾你哋
tsw 發表於 2012-6-7 22:47

OK, tsw, 先多謝!

好似欠咗D嘢咁,有時間咪做定D,除時可以俾大家
tsw 發表於 2012-6-7 22:49

你無欠我地架, 多謝曬先真!

你無欠我地架, 多謝曬先真!
jennymok 發表於 2012-6-10 18:35

星期六已經正好30吋棍2枝

下次聚會交得

我可以唔駛掛住
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

下次聚會你要幫手拎記得出聲/訊息我

又熱又咁重

又熱又咁重
gilgil 發表於 2012-6-11 10:11

0k
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

又熱又咁重
gilgil 發表於 2012-6-11 10:11

有幾枝好大碌龍眼木約直徑20cm,呎半長,你要唔要,唔要我就用黎燒嘢食用
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

留兩支比蝦同吵吵

留兩支比蝦同吵吵

gilgil 發表於 2012-6-11 22:52

0k,到時要你幫手拎,好重........重
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手