返回列表 發帖

哂住太陽黎溫書XD

今日見有太陽,咁岩又得閒
所以就帶左佢地落樓下公園哂太陽,我就落去溫書
星期一個個番哂學,冇小學雞係到搞搞震,哂得勁舒服=]

粟米 - LB
薄荷 - LB

你攞蜥蜴去矖冇人話核突咩?我成日都想帶d仔仔女女去曬又驚比人圍,

你攞蜥蜴去矖冇人話核突咩?我成日都想帶d仔仔女女去曬又驚比人圍,
thomas_ng 發表於 2012-6-4 16:54

由我一直行去公園既途中都有路人用奇異既眼光望住我
由其坐緊升降機落去果陣,又多人,The皮個衰野又露左個頭出黎
埸面勁唔知點好 不過其實諗深一層,我地養得爬就預左ga la~~~
如果真係介意既話就好難真係帶佢地落街哂太陽
最好笑係個看間問我:喂~~靚仔,你果條咩黎ga?咁得意既~~
同埋好多公園阿伯以為佢係 "鱷魚"
粟米 - LB
薄荷 - LB

thomas_ng 發表於 2012-6-4 16:54

你D極品出街定比人圍...................
新手什麼都不知,多多指教,thx..........

下次請帶成體泰加/帝皇

下次請帶成體泰加/帝皇
rainbowparrot 發表於 2012-6-5 15:06

我都想呀,拎條狗帶拖住佢出街一定好形
粟米 - LB
薄荷 - LB

我都想呀,拎條狗帶拖住佢出街一定好形
Saiga 發表於 2012-6-5 15:45

系型但系會好麻煩.....................
新手什麼都不知,多多指教,thx..........

街坊見到會驚係好正常既
咁大條蜥蝪就聯想到佢會咬人
正如你今日帶雀出街好受歡迎, 但當H5N1 流行既時候你帶雀出街去公園, 你估仲會唔會咁受歡迎, 即使你帶埋張檢疫證明出街俾人睇都無咩人信
所以我地飼主都有責任盡力達到各方面都"和諧"

系型但系會好麻煩.....................
cool 發表於 2012-6-6 10:01

所以都係FF下算
粟米 - LB
薄荷 - LB

街坊見到會驚係好正常既
咁大條蜥蝪就聯想到佢會咬人
正如你今日帶雀出街好受歡迎, 但當H5N1 流行既時候你帶雀出街去公園, 你估仲會唔會咁受歡迎, 即使你帶埋張檢疫證明出街俾人睇都無咩人信
所以我地飼主都有責任 ...
rainbowparrot 發表於 2012-6-6 11:22

所以我落街都係盡量姐住佢 =[
不過有時佢亂爬我都冇計
粟米 - LB
薄荷 - LB

d大帝曬暖左就不受控制,一間走左條仲比人笑天

好可愛呀
我平時都有將乖仔曬太陽
不過就唔拎去公園,太多人啦...
不過平時都有見人地帶左D龜龜落街曬太陽

好可愛呀
我平時都有將乖仔曬太陽
不過就唔拎去公園,太多人啦...
不過平時都有見人地帶左D龜龜落街曬太陽
emo040 發表於 2012-6-13 18:52

我專登簡公園冇人而又有太陽既時候落去
粟米 - LB
薄荷 - LB