返回列表 發帖
第一張好靚~不過用咁多錢同時間~我就唔捨得~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/471871_10150976504408570_978327211_o.jpg

從未見過如此螢光 ...
carolee 發表於 2012-6-17 17:52

你啲相好毒呀﹗
用咩鏡影呀?105vr?
我都試過影荷花, 但同你差好遠嚕.....

第一張好靚~不過用咁多錢同時間~我就唔捨得~
風中飛鸚 發表於 2012-6-18 10:45

你養一個老婆一對仔女,要用幾千萬閒閒地,係唔好亂咁洗錢呀!

林林仔,謝謝你誇獎,你是晚上影的嗎? 可能我在日間,光線好一點

沒錯,呢張相用105vr影的

我覺得好似去左ALICE IN WONDERLAND

蟲蟲同蜻蜓都好螢光! 好靚. 樹樹除鳥聚外, 要安排龍友聚, 我都想影吓, 學吓嘢!

林林仔,謝謝你誇獎,你是晚上影的嗎? 可能我在日間,光線好一點

沒錯,呢張相用105vr影的
carolee 發表於 2012-6-18 23:41

晚上,iso400, 徒手, 18-200vr,d80
有機會多多交流

蟲蟲同蜻蜓都好螢光! 好靚. 樹樹除鳥聚外, 要安排龍友聚, 我都想影吓, 學吓嘢!
sonic 發表於 2012-6-18 23:56

讚好!大家一齊研究下!

sonic 發表於 2012-6-18 23:56

我也是學影相冇幾耐,有機會大家多多交流一下

我覺得好似去左ALICE IN WONDERLAND
Jill 發表於 2012-6-18 23:48

d昆蟲咁多色彩,我都覺得好奇妙!

1# carolee

以毒發身亡 ~ 死得

1# carolee

以毒發身亡 ~ 死得
parrotlove 發表於 2012-6-21 09:56

謝謝你的讚美∼hahaha∼太誇張了