返回列表 發帖

甘靜~~等我貼下雀仔啦~~

可唔可以cut左隻死老鼠= =....嚇親小朋友...
雞尾:黃化-彭彭(終於5.3.2013 7am),原色-咩咩,古銅珍珠-必必,黃化珍珠-圈圈,珍珠派特-花花
亞歷-包包@2012, 嚕嚕嚕(2013/1/3-2013/3/12 3am)
折衷-伯爵與豆豆(2000)
和尚-QQ與MOMO(2012)
太陽-威威(~2002)與叮叮

1# thomas_ng

又游隼又倉鴞 收收埋埋

老友你好多的"以前"珍品........................thx
新手什麼都不知,多多指教,thx..........

5# cool

係呀...而家睇下回味下..

好多珍品!

老友你好多的"以前"珍品........................thx
cool 發表於 2012-6-20 09:11

1我以前冇相咋~有好多恐龍添丫~

2隼頭頂的頭罩~是非常貴~可度身訂做~

3養得猛禽~就要唔怕死老鼠~

4我現在唔會養啦~如果要欣賞~就用望遠鏡~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

8# 風中飛鸚

頭罩真係好貴,仲有要自己做腳cool,不過好過引

1我以前冇相咋~有好多恐龍添丫~

2隼頭頂的頭罩~是非常貴~可度身訂做~

3養得猛禽~就要唔怕死老鼠~

4我現在唔會養啦~如果要欣賞~就用望遠鏡~
風中飛鸚 發表於 2012-6-21 17:47

我以前冇相咋~有好多恐龍添丫.........主席系好多"恐佈呀??"...........

我以前冇相咋~有好多恐龍添丫.........主席系好多"恐佈呀??"...........
cool 發表於 2012-6-22 00:17

我以前養隻"速龍"~俾隻"暴龍"咬死~就連"翼手龍"碗龍"一齊唔養~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

我以前養隻"速龍"~俾隻"暴龍"咬死~就連"翼手龍"碗龍"一齊唔養~
風中飛鸚 發表於 2012-6-22 16:00

me too.....................haha

me too.....................haha
cool 發表於 2012-6-23 00:40

咁岩~