返回列表 發帖

塞仔-小朋友

哈哈, 原來我都可以和媽咪一樣在地上走.
哥哥, 姐姐你們好呀!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

哈哈, 原來我都可以和媽咪一樣在地上走.
哥哥, 姐姐你們好呀!
小雲 發表於 2012-6-19 19:32

仲可以扮恐龍
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

哈哈, 恐龍超可愛.

仲可以扮恐龍
Cozzy 發表於 2012-6-19 21:51

唔怪得有科學家認為鳥是恐龍的後代

短尾鸚鵡果然有牠趣緻的地方, 我最初都想要塞仔為第一仔鸚鵡, 不過....................

下次帶哂d塞加出黎晒啦~

下次帶哂d塞加出黎晒啦~
kaka0304 發表於 2012-6-23 17:46

好呀!
我個隻冇你個隻咁乖........羡慕中

好呀!
小雲 發表於 2012-6-23 18:53

later post d 相俾你欣賞下

later post d 相俾你欣賞下
kaka0304 發表於 2012-6-23 23:22

期待中

等我出抽水, 出張成名作.....飛V
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

好呀!
小雲 發表於 2012-6-23 18:53

你果隻有咩唔乖?
我係永恆的新手

出多隻大塞~~~
我係永恆的新手

12# Cozzy

So lovely!

12# Cozzy

So lovely!
chocolate 發表於 2012-6-24 06:35

有機會我都想見下你果對~~~~
我係永恆的新手

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/562490_10151693978940640_992062843_n.jpg
等我出抽水, 出張成名作.....飛V
Cozzy 發表於 2012-6-24 00:28

呢張相真係好厲害.

呢張相真係好厲害.
小雲 發表於 2012-6-24 16:56

唔剪翼的鸚鵡係好睇好多
我係永恆的新手

14# Cozzy

我都想睇下我對雀遇到同類 ”碌葛”會有咩反應,女女小鳥咇咇可能會好怕羞,仔仔平時係鱷魚頭老襯底,應該會好好笑。

14# Cozzy

我都想睇下我對雀遇到同類 ”碌葛”會有咩反應,女女小鳥咇咇可能會好怕羞,仔仔平時係鱷魚頭老襯底,應該會好好笑。
chocolate 發表於 2012-6-24 18:35

”碌葛”對人好乖, 對雀有D惡.
我係永恆的新手

18# Cozzy

我對雀好少見世面,見到其他雀可能會驚。

等我都post張排排企的證件相先
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

18# Cozzy

我對雀好少見世面,見到其他雀可能會驚。

等我都post張排排企的證件相先
chocolate 發表於 2012-6-24 19:04

仔仔大隻過女女好多
我係永恆的新手