返回列表 發帖

淘寶訂噴水槍(旺角交收)

之前訂左水槍的朋友(名單如下)~今個星期日旺角交收~時間同詳細地址之後再出~請可以交收到的雀友係下面講聲~我跟人數拎~如果冇講~但到時黎拎的雀友~請原諒小妹俾唔出(因為俾左你~講左會到的雀友就會冇)~同時~請雀友唔好放飛機

名單~61枝

louisa20047~4

TSW~1

烏龜的~1

chachas~1

小白菜~1

彈頭~2

小草妹~2

ngkare~3

makjoe~2

wailamzai~2

mancat~2

ECKO~10

O_O329~2

ping~2

jennymok~1

kellylaw320~1

lunz~2

BoBoBoBo~1

moon427~5

Jas602~2

Jill~1

1a2b3c~5

wingbut~2

cool~5

gilgil~1
加我FB請話知閣下是誰

這星期日做節來不到
請問以上雀友有無人住屯門? 可幫我拎埋?
否則要等下次聚會了
8隻小魔怪:
4黃化雞尾仔,3黃化雞尾女,1珍珠雞尾女
兩隻魔童:
一對折衷仔女:kiwi, cherry

小白菜~星期日我OK呀!!

I will come!!

這星期日做節來不到
請問以上雀友有無人住屯門? 可幫我拎埋?
否則要等下次聚會了
moon427 發表於 2012-6-22 09:38

加我FB請話知閣下是誰

我今個星期日有事,全日唔得要下次…………
我下次放假入你果頭取/聚會取,thx

來:
小白菜~1
jennymok~1
Jill~1

不來:
moon427~5
gilgil~1
TSW~1
kellylaw320~1
ngkare~3
wailamzai~2
烏龜的~1

未覆:
chachas~1
彈頭~2
小草妹~2
makjoe~2
mancat~2
ECKO~10
O_O329~2
ping~2
lunz~2
BoBoBoBo~1
Jas602~2
1a2b3c~5
wingbut~2
cool~5
加我FB請話知閣下是誰

哎呀 要返工添 , 睇怕要下次聚會先攞到啦
太陽鸚鵡飼養手冊
http://theconurehandbook.blogspot.hk/

um......可能大家未知,公開大型活動,我再去的機會非常低
加我FB請話知閣下是誰

um......可能大家未知,公開大型活動,我再去的機會非常低
louisa20047 發表於 2012-6-22 13:49

點解?點解上網咁多規限?有人迫你?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

因為上次我媽影佢相~~~最後大吵一場~~~~~兩個都是死人頭~~~
所以話女人真麻煩

因為上次我媽影佢相~~~最後大吵一場~~~~~兩個都是死人頭~~~
所以話女人真麻煩
養鳥新丁 發表於 2012-6-22 13:57

新丁,最大問題唔係里度,唔知哂唔好多咀,對你冇所謂,唔代表人地ok,再講落去,對大家都冇好處,所以唔好再提啦
加我FB請話知閣下是誰

1# louisa20047

我可以來

風中飛鸚 發表於 2012-6-22 13:50

唔係有人迫我,問題都不在大會,只係上次聚會之後發生左不愉快事件,為左唔好黎多次(怕怕了),我唔去啦,不過私聚我都會盡量去
加我FB請話知閣下是誰

唔係有人迫我,問題都不在大會,只係上次聚會之後發生左不愉快事件,為左唔好黎多次(怕怕了),我唔去啦,不過私聚我都會盡量去
louisa20047 發表於 2012-6-22 14:13

唔好啦! 我和很多雀友都覺得你嘅reputation好好架, 對鸚鵡嘅認識又深, 又好helpful去解答別人嘅難題, 我都好鐘意同你傾雀經架, 如果聚會你唔出黎太可惜喇!

你reputation咁good~又helpful共他member~性格又open and clear~一直玩得好happy~又有養dog~
又食apple~又係girl~
已經用晒我可以打英文~完結~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

上次刪除相片單野~?
你又冇借財務公司錢~洗乜咁驚丫~?如果你身份好特別~唔想俾人知~你應該一早講俾我知~我會代你安排~
(你一講我知的秘密~好快唔係秘密~)

I will come!!
jennymok 發表於 2012-6-22 11:25

jenny,
請問如果方便的話,
可以幫我細佬(1a2b3c)拎理嗎??
我地order左5枝,即係$35,
之後我地再約交收好嗎?
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

風中飛鸚 發表於 2012-6-22 13:50

有人你? 定有人你?
飛鸚有無寫錯字
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

如果星期日下午的話, 應該無問題, 你whatsapp 約我吧