返回列表 發帖
如果第時生番翼, 你唔識剪既話, 我樂意代勞
kaka0304 發表於 2012-6-25 08:42

Kaka, 好呀! 我都想跟你學吓野.

咁就要麻煩你啦! 哈哈.

雙雙又可以見吓爸爸. 一舉兩得.

里張影得好正
加我FB請話知閣下是誰

http://forum.parrot-tree.com/attachments/forumid_12/1206241753f9834aea2f30acf6.jpg.thumb.jpg
里張影得好正
louisa20047 發表於 2012-6-25 16:34

多謝你的讚賞...

活潑可愛的雙雙.
今日玩單腳倒掛金勾, (以兩個多月BB黎講, 難度係10級)
幾驚佢跌落黎, 佢又冇喎, 仲好靈活添....
雙雙, 唔該你唔好嚇我啦! 我心血少呀!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

活潑可愛的雙雙.
今日玩單腳倒掛金勾, (以兩個多月BB黎講, 難度係10級)
幾驚佢跌落黎, 佢又冇喎, 仲好靈活添....
雙雙, 唔該你唔好嚇我啦! 我心血少呀!
小雲 發表於 2012-6-25 17:50

依招酷丹都識呀!

http://forum.parrot-tree.com/attachments/forumid_12/1206241753f9834aea2f30acf6.jpg.thumb.jpg
里張影得好正
louisa20047 發表於 2012-6-25 16:34

個架响边買嫁?我都想買返個

個架响边買嫁?我都想買返個
林林仔 發表於 2012-6-25 22:44

雀街能記, 你可以去睇吓. 有大有細.

雀街能記, 你可以去睇吓. 有大有細.
小雲 發表於 2012-6-25 23:01

週末去睇下先

如果第時生番翼, 你唔識剪既話, 我樂意代勞
kaka0304 發表於 2012-6-25 08:42

可唔可幫埋酷丹剪?

好活潑喎, 雙雙想玩玩具就同姐姐講啦

1# 小雲

雙雙好得意呀~
LB - 咗咗, 爽爽
移民天堂- 吱吱(LB) 八哥犬古惑,巴隆 & 鬆帥Pat Pat

1# 小雲

雙雙好得意呀~
Koowa 發表於 2012-6-26 12:24

多謝你的讚賞

我發覺雙雙可以好靜, 活躍起來又好活躍. 哈哈, 雙重性格.

好活潑喎, 雙雙想玩玩具就同姐姐講啦
kaka0304 發表於 2012-6-26 09:13

老豆, 我知道啦! 你放心. 哈哈.
(雙雙字)

哈哈, 姐姐給了我一個Ball Ball, 我有D驚呀!
我好鍾意上姐姐手架. 嘻嘻.
老豆, 差D唔記得講, 今日姐姐同我換咗間屋. 同之前個間差唔多, 只不過大小小,
我就覺得麻麻地,  唔係太滿意.
(雙雙字)

哈哈, 姐姐給了我一個Ball Ball, 我有D驚呀!
我好鍾意上姐姐手架. 嘻嘻.
老豆, 差D唔記得講, 今日姐姐同我換咗間屋. 同之前個間差唔多, 只不過大小小,
我就覺得麻麻地,  唔係太滿意 ...
小雲 發表於 2012-6-26 22:32

嘩, 甘好有波玩, 重甘快有得換樓, 甘都唔滿意
老豆都無你換樓換得甘快呀!

2012/6/27 的照片
雙雙在我手上梳毛毛, 扮靚靚.

雙雙好幸福~
每天學習照顧 lovebird 中

雙雙好幸福~
Pure 發表於 2012-6-27 20:50

Hi, Pure,

你好, 我也和你一樣, 學習照顧 lovebird BB中.

企定定係到~
阿女下次要擺個靚d既post先得架~

2012/6/29 的照片 (雙雙做了影后)

原來雙雙不單止正面靚, 後面一樣咁靚.