返回列表 發帖
Hi, Pure,

你好, 我也和你一樣, 學習照顧 lovebird BB中.
小雲 發表於 2012-6-27 21:23

小雲,  日後請多多指教~
每天學習照顧 lovebird 中

小雲,  日後請多多指教~
Pure 發表於 2012-6-29 19:58

Pure, 對我來說, 飼養LB BB 我都算是新手. 我們大家交換心得. 不要說是指教. 真的一敢當.

姿態優美的雙雙.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

雙雙應該開始習慣新環境啦~
佢有無乖乖地聽教聽話呀

雙雙應該開始習慣新環境啦~
佢有無乖乖地聽教聽話呀
kaka0304 發表於 2012-7-2 09:11

老豆, 我好好呀! 你好嗎? 姐姐每日都有同我玩玩, 又同我影相相.

姐姐唔俾我上膊頭, 佢話我細細粒, 上咗膊頭就會睇我唔到喎. 驚我出事.

不過, 原來屋企D哥哥仔, 都唔俾上架. 哈哈.

(雙雙字)

雙雙, 甘你就要乖乖地好似D哥哥仔甘, 唔好成日諗住上膊頭錫姐姐啦~

雙雙, 甘你就要乖乖地好似D哥哥仔甘, 唔好成日諗住上膊頭錫姐姐啦~
kaka0304 發表於 2012-7-4 08:35

知道啦, 我會乖架啦, 你唔使擔心, 遲D見.

(雙雙字)

RE: To: Kaka0304

我知道啦, 我會乖乖架啦! 你唔使擔心. 遲D見啦!

(双双字)

(雙雙字)

(双双字)

(雙雙字)

(双双字)

(雙雙字)

(双双字)

(雙雙字)

雙雙真係好可愛!

Sorry, 電腦有問題.

Chocolate, Thank you.