返回列表 發帖
這個Game會令機友玩物喪志,我原打算入十名以內就OK,點知你班友好似唔駛「目訓」同唔駛做,一轉眼就比你o地過晒。
1) 奉勸各位機友切勿沉迷,否則無人去討論區發帖,回應等!
2) 各位未識玩此種升級打怪獸遊戲,毋須自責或有蝕低感覺!
3) 遊戲介面都幾平淡,只要一堆堆數字及貨幣作購買武器及道具!適合一些打機達人Kill Time。
4) 玩時只是狂按滑鼠左鍵,睇住堆數字(HP, MP, SP, EXP)加加減減!滑鼠左鍵好易報銷!

原帖由 煙花 於 2008-10-15 10:20 發表

佢真係升得快到無朋友

同意, 主席講得對牙!三角仙做其他野一樣咁有心,.一早發左有埋老公老婆啦(仲有好多個)
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 sonic 於 2008-10-15 10:57 發表
這個Game會令機友玩物喪志,我原打算入十名以內就OK,點知你班友好似唔駛「目訓」同唔駛做,一轉眼就比你o地過晒。
1) 奉勸各位機友切勿沉迷,否則無人去討論區發帖,回應等!
2) 各 ...

証明我同三角仙都係打機之達人,我一個鐘會插5分鐘去按下,反正係公司做野都係對住腦

回復 41# 的帖子

我都覺得玩物喪志,我就來畀公司炒魷魚
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

原帖由 小英仔 於 2008-10-15 11:49 發表
我都覺得玩物喪志,我就來畀公司炒魷魚

你隻野"坐緊監"喎!!點解會坐監既??
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

原帖由 mmchu 於 2008-10-15 11:51 發表

佢呀成日要人驗證,咁真係開緊工嘛,咁要驗證咪一陣再打囉,點知再打時佢可能已改左個密碼,話我打錯咪要坐監囉
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

我唔夠錢買隻寵WO....我得28金0,0

原帖由 mmchu 於 2008-10-15 11:51 發表

我都試過坐20分鐘,驗証果陣,突然有野做,之後隻野就比人拉左去坐監

點先有多D錢呀@_@

原帖由 林林柿 於 2008-10-15 12:19 發表
我唔夠錢買隻寵WO....我得28金0,0

傾傾下計就會夠架啦

原帖由 林林柿 於 2008-10-15 12:25 發表
點先有多D錢呀@_@

玩開口中,同埋發言

原帖由 小英仔 於 15/10/2008 12:05 發表

佢呀成日要人驗證,咁真係開緊工嘛,咁要驗證咪一陣再打囉,點知再打時佢可能已改左個密碼,話我打錯咪要坐監囉

我都坐過一次監,本來想問你點解會坐監,點知自己都中O左,
真係會玩物喪志,因為我果隻係雀形,成日想睇佢會變成咩樣,三角仙又變O左樣啦
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)

睇黎我地呢班打工仔都幾危險,
個個都響辦公時間上黎玩…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

原帖由 mmchu 於 2008-10-15 12:32 發表
睇黎我地呢班打工仔都幾危險,
個個都響辦公時間上黎玩…

1轉人完之後,無咩動力玩

HAHA~~
等我set 到你地要發言先多d $$ 先~

原帖由 Kurt 於 2008-10-15 14:40 發表
HAHA~~
等我set 到你地要發言先多d $$ 先~

發言E+得1蚊一次

HAHA~~
仲要發言先有得玩呀~~
我係會接受各方面o既意見

不如你升大家EXP嗱, 會快升Level好多
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 大M 於 2008-10-15 15:20 發表
不如你升大家EXP嗱, 會快升Level好多

無錯無錯、好提意

原帖由 Kurt 於 2008-10-15 15:02 發表
HAHA~~
仲要發言先有得玩呀~~
我係會接受各方面o既意見

咁又唔得,咁好可能會令有人惡意灌水