返回列表 發帖
惡意灌水係會扣分o家~

原帖由 Kurt 於 2008-10-15 16:16 發表
惡意灌水係會扣分o家~

我估我地冇咩個論壇冇咩可能發生啦, 得三角仙一個狂迷唶! 罰一個唶
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

哦......你地講我壞話..我...

我玩既時候都有上鸚鵡樹架
不過果時D人訓哂,冇回覆睇~ 哈哈...

原帖由 三角仙 於 2008-10-15 16:50 發表
哦......你地講我壞話..我...

我玩既時候都有上鸚鵡樹架
不過果時D人訓哂,冇回覆睇~ 哈哈...

就係唔比你玩咁多,對身體唔好

原帖由 煙花 於 2008-10-15 17:29 發表

就係唔比你玩咁多,對身體唔好

轉生之後易升咁多,我都係玩一陣上一陣網
佢唔俾我打怪獸...佢要我12小時內發兩個回覆

原帖由 三角仙 於 2008-10-15 17:31 發表

轉生之後易升咁多,我都係玩一陣上一陣網
佢唔俾我打怪獸...佢要我12小時內發兩個回覆

咦,咁你宜家咪發左囉,又可以打lu.
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

原帖由 小英仔 於 2008-10-15 17:49 發表

咦,咁你宜家咪發左囉,又可以打lu.

唔係啦,而家load得慢  哈哈~
禁完一次就周圍遊,要等佢load完先得

係咪隻隻野升完10LV就會變一次身啦?

剛剛才開始玩FACEBOOK~而家又有新野玩~我玩得邊樣呀~

原帖由 CARMEN-LUI 於 2008-10-15 18:01 發表
剛剛才開始玩FACEBOOK~而家又有新野玩~我玩得邊樣呀~

haha,我會繼續留守facebook,
呢度要keep住玩,
office hour好容易出事…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

原帖由 mmchu 於 2008-10-15 18:02 發表

haha,我會繼續留守facebook,
呢度要keep住玩,
office hour好容易出事…

同意

發貼可以兌換經驗...10
10time兌換經驗變小左

原帖由 drdoom 於 2008-10-15 23:31 發表
發貼可以兌換經驗...10
10time兌換經驗變小左

I need big more EXP
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

Kurt 你升 Level 得這樣快
不是做馬呀!(講笑吧! )可以的話幫幫手,Thank You

Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

我係gm 我想lv 幾都得~~
我唔玩過點可以set 到玩到先~~
有d 怪lv 高到一世都可唔到就唔好玩啦~

ok
發貼比高d 你地啦~

發貼可以兌換經驗50

原帖由 大M 於 2008-10-15 23:47 發表

I need big more EXP

我都想多D EXP 呀,
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

想多就去打啦~~
haha

原帖由 小英仔 於 2008-10-16 00:20 發表

我都想多D EXP 呀,

去暗黑魔堡打'大米',打佢升得快D~
我打到D武器都會放上去"交易中心"賣~