返回列表 發帖
原帖由 三角仙 於 2008-10-16 00:23 發表

去暗黑魔堡打'大米',打佢升得快D~
我打到D武器都會放上去"交易中心"賣~

ngng~~
係啦~~
教佢去死啦~~
haha~~
佢都未過100 lv 一打就死~~
haha

原帖由 三角仙 於 2008-10-16 00:23 發表

去暗黑魔堡打'大米',打佢升得快D~
我打到D武器都會放上去"交易中心"賣~

你D武器太貴了, 平D嗱
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 Kurt 於 2008-10-16 00:27 發表

ngng~~
係啦~~
教佢去死啦~~
haha~~
佢都未過100 lv 一打就死~~
haha

做乜啫,我知自己打唔到唔會亂打喎
死左唔緊要啦,可以復活嘛
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

haha~~~
比心機啦~~

原帖由 三角仙 於 2008-10-14 18:28 發表

琴日kurt開左隻game冇耐我就玩,所以先知道多D咋~

武器升級要有【 攻擊升級卷軸 】先得,首先將裝備'卸載'  "寵物倉庫"按武器下面既升級就得
只可以打怪先有,又好難出...

有防禦升級巻軸,諗住可以升下級,點知話要 [十萬] , 即係呃我啫,都升唔到既.
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

我直情唔知玩乜,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

有機會要搵個人親身教同玩一次先得,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

好多人玩你遲左玩會比人笑

點解...點解我放工食個飯,多左個管理員先生5轉

原帖由 煙花 於 2008-10-16 01:26 發表
點解...點解我放工食個飯,多左個管理員先生5轉

因為我要試野~~
同我係gm

原帖由 Kurt 於 2008-10-16 01:48 發表

因為我要試野~~
同我係gm

咁呢個圖示點解?

同埋我覺得發POST 經驗值向上調整好好
可以令上得多鸚鵡樹O既網友,入到去又會升得快D
一舉兩得

加油呀,管理員
整多D 裝備就好啦

同埋迴避最高係唔係可以100?

唔知~
你試下~~~

得我一個人搞好"支力"~~
我最少用左40 hr 去整~~
now 都仲未整好~~
haha~~
不過你地開心上parrot tree 就得喇~~

要發言先可以繼續玩,
holy…
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

原帖由 mmchu 於 2008-10-16 09:19 發表
要發言先可以繼續玩,
holy…

有D 咁O既樹?隻野一早起身比人拉左去坐監,未有得玩

原帖由 煙花 於 2008-10-16 01:56 發表

咁呢個圖示點解?

係唔係迴避左咁解

請問係唔係只可以狂按mouse key才可以打怪獸, 有無有其它key可以按

原帖由 sallyyau 於 2008-10-16 10:29 發表
請問係唔係只可以狂按mouse key才可以打怪獸, 有無有其它key可以按

好似沒有

睇黎要呃下分先得啦