返回列表 發帖
原帖由 煙花 於 2008-10-16 10:04 發表

有D 咁O既樹?隻野一早起身比人拉左去坐監,未有得玩

有,有咁既事,
其實呢個game有咩好玩呢?
我淨係知係咁click隻mouse,
click黎click去先得個level 80,
有排先到level 200...
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

我隻野越來越醜樣!!

原帖由 mmchu 於 2008-10-16 12:51 發表

有,有咁既事,
其實呢個game有咩好玩呢?
我淨係知係咁click隻mouse,
click黎click去先得個level 80,
有排先到level 200...

無咩好玩,只係得閒按下
同埋用魔法會升得快D 架

我都重練玩過先轉到生

原帖由 mmchu 於 2008-10-16 14:06 發表
我隻野越來越醜樣!!

我果隻E+好型

原帖由 煙花 於 2008-10-16 14:17 發表

無咩好玩,只係得閒按下
同埋用魔法會升得快D 架

我都重練玩過先轉到生

已經用左魔法,
放棄~ing,
由得佢自生自滅…

原帖由 mmchu 於 2008-10-16 14:31 發表

已經用左魔法,
放棄~ing,
由得佢自生自滅…

正常係催眠左佢,再用你最勁果招去打升得好快架
你可以跳級打架ma

原帖由 Kurt 於 2008-10-15 15:02 發表
HAHA~~
仲要發言先有得玩呀~~
我係會接受各方面o既意見

潛水員冇得玩呀?

原帖由 AI_DVD 於 2008-10-16 18:21 發表

潛水員冇得玩呀?

為左玩隻game要發兩個貼,我都係唔玩算喇

原帖由 三角仙 於 2008-10-16 20:07 發表

為左玩隻game要發兩個貼,我都係唔玩算喇

我都無玩啦
都係開口中好玩d,不過我唔夠100蚊,無得玩

其實我玩隻game係想睇隻野會變咩樣
所以一去到+10就冇咩動力玩
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)

開始玩

arm arm 升級....隻野好核突

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 BB仔 於 2008-10-16 20:31 發表
其實我玩隻game係想睇隻野會變咩樣
所以一去到+10就冇咩動力玩

我都係想睇下佢會係咩樣,不過玩下玩下升得好慢都無咩心機玩,仲要發2帖今日公司都唔得閒玩
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

升級 升級 升級
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

好啦發1 貼啦~

回復 112# 的帖子

我果隻OK啦

我唔夠錢玩呀

發1 貼
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

隻野越來越醜樣..........
我個仔Perry