返回列表 發帖
第一次玩呢d,又幾好玩喎
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

解釋得好清楚喎,咁我想問下個武器點先升級呢
我家有3隻雀!

回復 41# 的帖子

我都覺得玩物喪志,我就來畀公司炒魷魚
我家有3隻雀!

原帖由 mmchu 於 2008-10-15 11:51 發表

你隻野"坐緊監"喎!!點解會坐監既??

佢呀成日要人驗證,咁真係開緊工嘛,咁要驗證咪一陣再打囉,點知再打時佢可能已改左個密碼,話我打錯咪要坐監囉
我家有3隻雀!

原帖由 三角仙 於 2008-10-15 17:31 發表

轉生之後易升咁多,我都係玩一陣上一陣網
佢唔俾我打怪獸...佢要我12小時內發兩個回覆

咦,咁你宜家咪發左囉,又可以打lu.
我家有3隻雀!

原帖由 大M 於 2008-10-15 23:47 發表

I need big more EXP

我都想多D EXP 呀,
我家有3隻雀!

原帖由 Kurt 於 2008-10-16 00:27 發表

ngng~~
係啦~~
教佢去死啦~~
haha~~
佢都未過100 lv 一打就死~~
haha

做乜啫,我知自己打唔到唔會亂打喎
死左唔緊要啦,可以復活嘛
我家有3隻雀!

原帖由 三角仙 於 2008-10-14 18:28 發表

琴日kurt開左隻game冇耐我就玩,所以先知道多D咋~

武器升級要有【 攻擊升級卷軸 】先得,首先將裝備'卸載'  "寵物倉庫"按武器下面既升級就得
只可以打怪先有,又好難出...

有防禦升級巻軸,諗住可以升下級,點知話要 [十萬] , 即係呃我啫,都升唔到既.
我家有3隻雀!

原帖由 BB仔 於 2008-10-16 20:31 發表
其實我玩隻game係想睇隻野會變咩樣
所以一去到+10就冇咩動力玩

我都係想睇下佢會係咩樣,不過玩下玩下升得好慢都無咩心機玩,仲要發2帖今日公司都唔得閒玩
我家有3隻雀!

原帖由 CARMEN-LUI 於 2008-11-5 10:34 發表
你地就好啦~我打到訓著呀~都未去到200呀~

我都係打到瞓著都未過150,都唔知點解又話200先可以轉但人地未到100就轉左幾轉,究竟點玩架
我家有3隻雀!